Imah > Tentang Kami >Kontrol kualitas

Kontrol kualitas

Kontrol BENGKEL BEBAS LEBU

Sadaya tanaga (kaasup tanaga perusahaan, pabrik, pengunjung, jsb.), bahan, sareng alat-alat anu asup ka bengkel bebas debu kedah matuh kana peraturan ieu.

KONTROL AKSES PERSONEL

Léngkah munggaran

Lebetkeun wewengkon purifikasi, cabut sapatu hirup, maké selop bersih, sarta nempatkeun sapatu hirup anjeun rapih di sisi katuhu kabinet sapatu.

Lengkah Kadua

Lebetkeun kamar ganti sapatu ngaliwatan saluran panyangga nganggo kartu penjaga lawang, cabut sandal anu beresih, sareng ganti kana sapatu anu henteu lebu.

Lengkah Katilu

Asupkeun ka kamar ganti baju kahiji, cabut jas anjeun, pake cap sirah sareng topéng.

 

 

 

Lengkah Kaopat

Asup ka kamar ganti baju kadua, pake baju bébas lebu jeung sarung tangan lateks disposable.

Léngkah kalima

Disinfect leungeun sanggeus ganti baju.

Lengkah Kagenep

Saatos stepping dina mat caket, asupkeun kamar pancuran hawa pikeun pancuran hawa.


KONTROL AKSES KA BAHAN, PERALATAN JEUNG ALAT
â


â


â


â


â


â


â

Alat Uji Patali

Stasion Pipét

Nguji nilai CV tip pipette sarta adaptasi maranéhna

 

Cai serelek Kontak Sudut Tester

Uji adsorpsi produk sareng masalah résidu manik magnét

Otomatis Imager

Nguji dimensi produk dina sagala arah

 

 

 

 

Film Sealing Mesin

Ngadeteksi masalah pilem sealing pikeun nyegah leakage

 

Insertion otomatis tur kakuatan ékstraksi

Mesin nguji

Uji kakuatan sisipan sareng ékstraksi tip pipette

 

Detektor Bocor

Piring sisi leakage tooling, pikeun nyegah leakage

fenomena