Imah > Produk > Analisis Protéin > Consumables Chemiluminescent

Cina Consumables Chemiluminescent Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; mangrupakeun produsén consumables chemiluminescent Cina profésional sarta supplier. Kami gaduh pangalaman anu beunghar dina kustomisasi produk sareng tiasa ngarancang produk dumasar kana kabutuhan palanggan. Kami ngagaduhan tim anu luar biasa R&D kamampuan sareng perusahaan manufaktur kapang profésional. Kami ngagaduhan kauntungan tina siklus pangembangan pondok sareng kinerja produk anu saé dina kustomisasi produk.


Kabéh Cotaus & reg; produk anu dijieun jeung dikokolakeun luyu ketat jeung sistem ISO13485. Upami anjeun hoyong ngaropea consumables chemiluminescent, mangga ngahubungan kami. Kami ngarepkeun janten supplier jangka panjang anjeun.
View as  
 
Pipa Chemiluminescent

Pipa Chemiluminescent

Cotaus® mangrupikeun produsén sareng supplier barang-barang laboratorium di Cina kalayan R&D, produksi sareng penjualan. Urang bisa nyadiakeun layanan produk ngaropéa pikeun konsumén urang. tube Chemiluminescent boga kinerja stabil sarta deteksi akurat. Urang ngabagéakeun kustomisasi ti konsumén urang.

â Spésifikasi: Transparan
â Nomer modél: CRCL-ST-44
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat diadaptasi: I 3000 otomatis chemiluminescence immunoanalyzer
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
Piala Réaksi

Piala Réaksi

Cotaus® mangrupikeun produsén sareng supplier barang-barang laboratorium di Cina kalayan R&D, produksi sareng penjualan. Urang bisa nyadiakeun layanan produk ngaropéa pikeun konsumén urang. Réaksi cup boga kinerja stabil sarta deteksi akurat. Urang ngabagéakeun kustomisasi ti konsumén urang.

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Consumables Chemiluminescent mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Consumables Chemiluminescent di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.