Imah > Produk > Asam Nukléat > Pasagi liang Deep Sumur Plate

Cina Pasagi liang Deep Sumur Plate Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; mangrupakeun profésional Cina Square Hole Deep sumur Lempeng produsén sarta supplier. Kami geus fokus dina widang automation consumables, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa produk jeung jasa kustomisasi produk. Liang pasagi piring sumur jero dijieunna tina bahan baku PP impor, nu bisa tahan 121â perlakuan autoclave. Piring sumur jero bisa digabungkeun jeung pipettes multichannel jeung alat penanganan cair otomatis pikeun ngahontal operasi throughput tinggi sampel biologis. Kami khusus dina produksi sareng penjualan barang-barang laboratorium salami langkung ti sapuluh taun. Urang ngekspor produk urang ka puluhan nagara kalawan produk unggulan urang jeung layanan alus.
View as  
 
1.2ml Square U handap Deep Sumur Plate

1.2ml Square U handap Deep Sumur Plate

Cotaus® 1.2ml Square U bottom Deep Well Plate anu alus teuing pikeun ékstraksi DNA génomik jeung ékstraksi DNA plasmid ogé ékstraksi asam nukléat jeung purifikasi rupa sampel. Manipulasi cair otomatis throughput tinggi ngamungkinkeun operasi throughput anu luhur, sapertos protéin anu présipitasi, ékstraksi cair, jaringan sato, baktéri, pepelakan, taneuh, conto klinis, ragi, jsb.

â Spésifikasi: 1.2ml, transparan
â Nomer modél: CRDP12-SU-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun pipette multi-kanal sareng alat automation, pikeun nyumponan sarat workstation otomatis sareng laboratorium.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
2.2ml Square V handap Deep Sumur Plate

2.2ml Square V handap Deep Sumur Plate

Salaku pabrik profésional, urang hoyong masihan anjeun 2.2ml Square V handap Deep Well Plate. Cotaus® Deep Well Plates anu alus teuing pikeun neundeun sampel, screening throughput tinggi (HTS) assays merlukeun kultur sél jeung jaringan, assays immunological, sarta aplikasi sejenna. Dijieun tina polipropilén parawan pikeun mastikeun purity jeung integritas sampel, résistansi kimiawi, sarta kasaluyuan jeung long- istilah gudang need.Certified bébas tina DNase, RNase na Pirogen.

â Spésifikasi: 2.2ml, transparan
â Nomer modél: CRDP22-SV-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun pipette multi-kanal sareng alat automa......

Maca deuiKirim Pananya
1.2ml Square V handap Deep Sumur Lempeng

1.2ml Square V handap Deep Sumur Lempeng

Salaku pabrik profésional, urang hoyong masihan anjeun 1.2ml Square V handap Deep Well Plate. Cotaus® Deep Well Plates anu alus teuing pikeun ékstraksi DNA génomik jeung ékstraksi DNA plasmid ogé ékstraksi asam nukléat jeung purifikasi rupa sampel. Manipulasi cair otomatis throughput tinggi ngamungkinkeun operasi throughput anu luhur, sapertos protéin anu présipitasi, ékstraksi cair, jaringan sato, baktéri, pepelakan, taneuh, conto klinis, ragi, jsb.

â Spésifikasi: 1.2ml, transparan
â Nomer modél: CRDP12-SV-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun pipette multi-kanal sareng alat automation, pikeun nyumponan sar......

Maca deuiKirim Pananya
2.2ml Square U handap Deep Sumur Plate

2.2ml Square U handap Deep Sumur Plate

Cotaus® 2.2ml Square U bottom Deep Well Plate anu alus teuing pikeun neundeun sampel, screening throughput tinggi (HTS) assays merlukeun kultur sél jeung jaringan, assays immunological, sarta aplikasi sejenna. Dipaké kualitas luhur, bahan PP pikeun stabilitas tinggi, mastikeun euweuh réaksi kimiawi jeung réagen test. Disertipikasi gratis tina DNase, RNase sareng Pirogen. Dihasilkeun sareng dipak dina bengkel bersih Kelas 100,000.

â Spésifikasi: 2.2ml, transparan
â Nomer modél: CRDP22-SU-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun pipette multi-kanal sareng alat automation, pikeun nyumponan sarat workstation otomat......

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Pasagi liang Deep Sumur Plate mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Pasagi liang Deep Sumur Plate di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.