Imah > Produk > Analisis Protéin

Cina Analisis Protéin Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus mangrupikeun produsén profésional sareng supplier produk plastik anu tiasa dianggo pikeun industri IVD di Cina. Analisis protéin conforms kana pinuh otomatis tur skénario laboratorium pikeun skenario deteksi protéin béda, kayaning chemiluminescence, Elisa, jsb Ngagunakeun bahan baku kualitas luhur, Cotaus & reg; produk chemiluminescence kalawan permukaan jelas tur Cotaus & reg; Elisa piring kalayan prosés perlakuan permukaan unik, sakabéh nu. bisa ngahontal hasil ékspérimén idéal. Kami nawiskeun rupa-rupa ukuran bungkusan pikeun nyumponan kabutuhan anu béda. Produkna masing-masing dilabélan pikeun gampang dilacak sareng dilacak.


Cotaus diadegkeun dina 2010 sareng pabrik 15,000ã¡ di Suzhou, Cina. Produkna sadayana diproduksi dina bengkel purifikasi tingkat 100,000 tanpa polusi DNase, RNase, sareng endotoxin. Kami gaduh tim R&D mandiri sareng perusahaan manufaktur cetakan pikeun nyayogikeun jasa khusus pikeun konsumén urang.

View as  
 
Pipa Chemiluminescent

Pipa Chemiluminescent

Cotaus® mangrupikeun produsén sareng supplier barang-barang laboratorium di Cina kalayan R&D, produksi sareng penjualan. Urang bisa nyadiakeun layanan produk ngaropéa pikeun konsumén urang. tube Chemiluminescent boga kinerja stabil sarta deteksi akurat. Urang ngabagéakeun kustomisasi ti konsumén urang.

â Spésifikasi: Transparan
â Nomer modél: CRCL-ST-44
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat diadaptasi: I 3000 otomatis chemiluminescence immunoanalyzer
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
U handap Lempeng Grup Getih

U handap Lempeng Grup Getih

Cotaus® mangrupikeun produsén profésional sareng supplier bahan-bahan laboratorium di Cina. Lempeng Grup Getih U handap didamel tina bahan baku PS anu diimpor Mibanda transmisi cahaya anu saé, résistansi asam sareng alkali sareng résistansi korosi.

â Spésifikasi: 300μl, transparan, V-handap
â Nomer modél: CRWP300-U
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun ékspérimén aglutinasi gugus getih, ékspérimén globulin anti-manusa, saringan antibodi anu henteu teratur volume luhur sareng ékspérimén aglutinasi sanés
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
Hideung Elisa Plate

Hideung Elisa Plate

Cotaus® Hideung Elisa Lempeng sadia dina hideung, bodas, jeung polystyrene jelas atawa polypropylene alam.Dirancang pikeun SBS specifications.The pelat hideung anu idéal pikeun fluoresensi, luminescence na scintillation bari pelat jelas mangpaat pikeun assays ELISA.

â Spésifikasi: 300μl, hideung, teu tiasa dicabut
â Nomer modél: CRWP300-F-B
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Pamawa anu aman, dipercaya sareng efektif cocog pikeun ékspérimén ELISA.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
Non-Removable Elisa Plate

Non-Removable Elisa Plate

Cotaus® Non-Removable Elisa Lempeng sadia dina hideung, bodas, jeung polystyrene jelas atawa polypropylene alam.Dirancang pikeun SBS specifications.The pelat hideung anu idéal pikeun fluoresensi, luminescence na scintillation bari pelat jelas mangpaat pikeun assays ELISA.

â Spésifikasi: 300μl, transparan, teu tiasa dicabut
â Nomer modél: CRWP300-F
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Pamawa anu aman, dipercaya sareng efektif cocog pikeun ékspérimén ELISA.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
Piala Réaksi

Piala Réaksi

Cotaus® mangrupikeun produsén sareng supplier barang-barang laboratorium di Cina kalayan R&D, produksi sareng penjualan. Urang bisa nyadiakeun layanan produk ngaropéa pikeun konsumén urang. Réaksi cup boga kinerja stabil sarta deteksi akurat. Urang ngabagéakeun kustomisasi ti konsumén urang.

Maca deuiKirim Pananya
V handap Lempeng Grup Getih

V handap Lempeng Grup Getih

Cotaus® mangrupikeun produsén profésional sareng supplier bahan-bahan laboratorium di Cina. The V handap plat group getih dijieunna tina bahan baku PS diimporIt boga transmisi cahaya alus, asam sarta lalawanan alkali jeung lalawanan korosi.

Maca deuiKirim Pananya
Cotaus parantos ngahasilkeun Analisis Protéin mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Analisis Protéin di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.