Imah > Produk > Tip Pipet > Pipet Tip Pikeun Tecan MCA

Cina Pipet Tip Pikeun Tecan MCA Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; mangrupakeun produsén profésional sarta supplier of tip pipette pikeun Tecan MCA di Cina. Tips pipette utamana dipaké dina Tecan SmartMCA, alat Zymark, jsb Urang milih bahan PP diimpor pikeun manufaktur. Stabilitas kimia produk urang mastikeun katepatan hasil ékspérimén. Produkna didamel sareng dibungkus dina kamar bersih kelas 100,000 - teu aya DNase, RNase, teu aya kontaminasi pirogen. Kami khusus dina produksi sareng penjualan barang-barang laboratorium salami langkung ti sapuluh taun. Kami geus diékspor produk urang ka puluhan nagara kalawan produk unggulan urang jeung layanan alus.
View as  
 
200μl Tip Pipet Pikeun Tecan MCA

200μl Tip Pipet Pikeun Tecan MCA

Cotaus® mangrupikeun produsén di China anu ngadamel barang-barang otomatis. Kami gaduh sajarah 13 taun pangwangunan. Prosés produksi dewasa sareng bahan baku kualitas luhur ngajantenkeun produk urang langkung ti anu sanés. Sadaya Tip Pipet 200μl Pikeun Tecan MCA dirancang, diproduksi, diuji sareng disertipikasi pikeun ngajamin kualitas anu tiasa dipercaya, ngabantosan anjeun kéngingkeun hasil anu optimal.

â Spésifikasi: 200μlï¼Transparan
â Nomer modél: CRAT-200-M9-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Dipake sareng alat Tecan SmartMCA sareng Zymark
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
50μl Pipet Tip Pikeun Tecan MCA

50μl Pipet Tip Pikeun Tecan MCA

Cotaus® mangrupikeun produsén munggaran di Cina anu ngadamel barang-barang otomatis. Kami gaduh sajarah 13 taun pangwangunan. Prosés produksi dewasa sareng bahan baku kualitas luhur ngajantenkeun produk urang langkung ti anu sanés. 50μl Tip Pipet pikeun Tecan MCA tiasa sampurna diadaptasi kana Tecan SmartMCA, alat Zymark.

â Nomer modél: CRAT-50-M9-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Dipake sareng alat Tecan SmartMCA sareng Zymark
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Pipet Tip Pikeun Tecan MCA mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Pipet Tip Pikeun Tecan MCA di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.