Imah > Produk > Tip Pipet > Pipet serologis

Cina Pipet serologis Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus® Serological  pipettes mangrupakeun wadah pikeun pangukuran tepat atawa mindahkeun cairan.Produk dijieunna tina polystyrene kualitas luhur (PS) impor di kelas 100.000 bengkel bersih. Desain aréa aspirasi novel bisa nyocogkeun lolobana pipettors on market.Disposable serological pipettes ayeuna aya dina tujuh ukuran, mimitian ti 1 ml nepi ka 100 ml, sarta ditandaan ku kelir béda.
View as  
 
<>
Cotaus parantos ngahasilkeun Pipet serologis mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Pipet serologis di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.