Imah > Produk > Kromatografi

Cina Kromatografi Produsén, Panyadia, Pabrik

Ayeuna, produk Cotaus®Chromatography utamana vial filter captiva, anu diadaptasi kana Waters, Agilent, Shimadzu sareng alat kromatografi mainstream anu sanés.


Cotaus filter vials miceun partikel tina sampel anjeun sarta idéal pikeun filtration mékanis basajan. Nyaring sampel saméméh analisis bisa manjangkeun umur kolom, ngurangan downtime instrumen, sarta ngaronjatkeun integritas sampel. Botol saringan Cotaus nyederhanakeun léngkah-léngkah padamelan anjeun dina kromatografi gas (GC) atanapi kromatografi cair (HPLC) kinerja tinggi.


Botol saringan mangrupikeun cara anu gancang, ekonomis, sareng lingkungan pikeun nyaring conto. Cukup eusian, tutup, sareng celupkeun! Kalayan botol saringan captiva, langkung sakedik titik kontak dina perjalanan sampel, hartosna langkung sakedik kamungkinan kontaminasi. Tambih Deui, aranjeunna ngabantosan ngahémat waktos anjeun ku ngan ukur nyaring anu anjeun peryogikeun pikeun analisa.
Tembok vials filter dijieunna tina polipropilén kelas médis purity tinggi; karét silicone bodas / beureum PTFE pre-lawang gasket, mémbran handap dijieunna tina nilon, nitrocellulose atanapi PTFE, jsb tube luar bisa dipaké sababaraha kali, sarta tube jero dirancang nurutkeun cap.A rupa mémbran sadia. dina ukuran anu béda pikeun nyumponan kabutuhan aplikasi anjeun.Cotaus gaduh pangalaman anu beunghar dina desain sareng produksi, sareng kami tiasa nyayogikeun jasa kustomisasi. Upami Anjeun gaduh kaperluan naon, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

View as  
 
Vials Filter

Vials Filter

Salaku produsén bahan konsumsi médis anu ngarah di industri, Cotaus nyayogikeun ogé produk Kromatografi sapertos botol saringan, anu cocog sareng alat kromatografi arus utama sapertos Waters, Agilent, Shimadzu, jsb.

◉ Spésifikasi: Coklat / Jelas
◉ Nomer modél: CRFF-N-TP
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Cocog sareng Waters, Agilent, Shimadzu sareng instrumen kromatografi mainstream séjén
◉ Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Kromatografi mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Kromatografi di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.