Imah > Produk > Asam Nukléat > Tabung PCR

Cina Tabung PCR Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; mangrupakeun produsén tube PCR Cina profésional sarta supplier. Kami geus fokus kana widang automation consumables, nyadiakeun konsumén jeung spésifikasi produk euyeub tur jasa kustomisasi produk. tabung PCR dijieun maké bahan baku PP impor. Produk boga ciri tina cap datar, transmisi cahaya alus tur sealing kuat, nyieun réaksi kalayan sensitipitas tinggi. Kami khusus dina produksi sareng penjualan barang-barang laboratorium salami langkung ti sapuluh taun. Urang ngekspor produk urang ka puluhan nagara kalawan produk unggulan urang jeung layanan alus.
View as  
 
0,2ml Transparan PCR 8-Strip tabung

0,2ml Transparan PCR 8-Strip tabung

Cotaus® 0.2ml Transparan PCR 8-Strip Tubes mangrupakeun RNase / DNA-gratis, non-pyrogenic, non-steril, sarta idéal pikeun réaksi ranté polimérase (PCR) jeung real-time PCR (qPCR) percobaan. Dijieun tina kualitas luhur, polipropilén parawan pikeun mastikeun purity sarta nyadiakeun clarity.They optik unggulan diwangun ku handap nunjuk, cap, sarta tembok anu mulus tur seragam ultra-ipis.

â Spésifikasi: 0.2ml, transparan
â Nomer modél: CRPC02-8-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Kaseueuran alat ékspérimén otomatis, qPCR, RT-PCR, sareng pangurutan.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
0,5ml Transparan PCR Tunggal Tube

0,5ml Transparan PCR Tunggal Tube

Cotaus® 0.5ml Transparan PCR Tube Tube nyaéta RNase/DNase-gratis, non-pyrogenic, non-steril, sarta idéal pikeun réaksi ranté polimérase (PCR) jeung real-time PCR (qPCR) percobaan. Tabung PCR didamel tina polipropilén kualitas luhur sareng umumna DNase sareng RNase-gratis. Éta diwangun ku handap anu runcing, tutup, sareng témbok anu mulus sareng seragam ultra-ipis.

â Spésifikasi: 0.5ml, transparan
â Nomer modél: CRPC05-ST-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Kaseueuran alat ékspérimén otomatis, qPCR, RT-PCR, sareng pangurutan.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
0,1ml Transparan PCR 8-Strip tabung

0,1ml Transparan PCR 8-Strip tabung

Tabung PCR Cotaus® bebas RNase/DNase, non-pyrogenic, non-steril, sarta idéal pikeun réaksi ranté polimérase (PCR) jeung percobaan PCR (qPCR) real-time. Tabung PCR 8-Strip Transparan 0.1ml didamel tina polipropilén kualitas luhur sareng umumna DNase sareng RNase-gratis. Éta diwangun ku handap anu runcing, tutup, sareng témbok anu mulus sareng seragam ultra-ipis.

â Spésifikasi: 0.2ml, transparan
â Nomer modél: CRPC02-ST-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Kaseueuran alat ékspérimén otomatis, qPCR, RT-PCR, sareng pangurutan.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
0.2ml Transparan PCR Tunggal Tube

0.2ml Transparan PCR Tunggal Tube

Tabung PCR Cotaus® bebas RNase/DNase, non-pyrogenic, non-steril, sarta idéal pikeun réaksi ranté polimérase (PCR) jeung percobaan PCR (qPCR) real-time. Tabung Tunggal PCR Transparan 0.2ml didamel tina polipropilén kualitas luhur sareng umumna DNase sareng RNase-gratis. Éta diwangun ku handap anu runcing, tutup, sareng témbok anu mulus sareng seragam ultra-ipis. Fitur-fitur ieu mastikeun transfer panas anu konsisten sareng optimal pikeun sampel.

â Spésifikasi: 0.2ml, transparan
â Nomer modél: CRPC02-ST-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Kaseueuran alat ékspérimén otomatis, qPCR, RT-PCR, sareng pangurutan.
â Harga:......

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Tabung PCR mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Tabung PCR di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.