Imah > Produk > Asam Nukléat

Cina Asam Nukléat Produsén, Panyadia, Pabrik

Produk Asam Nukléat Cotaus dirancang pikeun nyumponan kabutuhan stasiun kerja otomatis sareng laboratorium pikeun ékstraksi sareng amplifikasi asam nukléat. Produk sayogi dina sagala rupa ukuran pelat sumur jero sareng pelat / tabung PCR.


96 pelat sumur jero dipaké pikeun tinggi-throughput kempelan sampel cair jeung Pergaulan, kalawan V-handap sarta U-handap designs.PCR produk téh cocog pikeun tinggi-throughput, PCR otomatis tur réaksi qPCR. Desain rok kaasup euweuh rok, satengah rok, rok pinuh sarta klasifikasi lianna. Pikeun meunangkeun kualitas stabil sarta konsistensi bets, sadaya produkgeus lulus completeness ketat tur évaporasi test, nu ngajamin yén pamaké bisa ménta data eksperimen akurat tur dipercaya. Naon deui éta hargana bisa dipake.


Kabéh Cotaus & reg; produk anu dihasilkeun sarta dikokolakeun luyu ketat jeung sistem ISO13485. Kami geus dipikawanoh lega ku konsumén pikeun kualitas alus teuing jeung jasa kami. Consumables laboratorium urang boga tujuan pikeun mantuan konsumén beroperasipercobaan leuwih éfisién. Pilih kami, pilih efisiensi.


View as  
 
1.2ml Square U handap Deep Sumur Plate

1.2ml Square U handap Deep Sumur Plate

Cotaus® 1.2ml Square U bottom Deep Well Plate anu alus teuing pikeun ékstraksi DNA génomik jeung ékstraksi DNA plasmid ogé ékstraksi asam nukléat jeung purifikasi rupa sampel. Manipulasi cair otomatis throughput tinggi ngamungkinkeun operasi throughput anu luhur, sapertos protéin anu présipitasi, ékstraksi cair, jaringan sato, baktéri, pepelakan, taneuh, conto klinis, ragi, jsb.

â Spésifikasi: 1.2ml, transparan
â Nomer modél: CRDP12-SU-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun pipette multi-kanal sareng alat automation, pikeun nyumponan sarat workstation otomatis sareng laboratorium.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng

1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng

Cotaus® 1.2ml Round U bottom Deep Well Plate didamel tina bahan PP kualitas luhur kalayan stabilitas kimiawi anu luhur, anu disterilisasi dina suhu anu luhur, diadaptasi kana pipette multi-kanal sareng mesin otomatis. Ketebalan dinding handap sareng sisi piring seragam, sareng bagian luhur piring orifice datar sareng seragam, anu cocog pikeun sealing, sareng ukuran liang konsisten.

â Spésifikasi: 1.2ml, transparan
â Nomer modél: CRDP12-RU-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun pipette multi-kanal sareng alat automation, pikeun nyumponan sarat workstation otomatis sareng laboratorium.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
96 sumur 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate

96 sumur 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate

Cotaus® geus fokus dina rarancang, pabrik jeung pamasaran consumables pikeun PCR, qPCR & sequencing saprak 2010. Ku kituna, urang proudly nyadiakeun rentang komprehensif ngeunaan tabung PCR jeung 8-strip tube, piring PCR jeung parafilm pikeun pamakéan manual tur robotic. . Sadaya 96 Muhun 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate dijieun tina parawan, polipropilén kelas médis sarta Certified bébas tina DNase, RNase na pirogen.

â Spésifikasi: 200μl, transparan
â Nomer modél: CRPC20-9-TP-HS
â Ngaran merek: Cotaus®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Aplikasi: Cocog pikeun alat PCR gradién sareng alat PCR kuantitatif fluoresensi.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
96 sumur 0.2ml Double Warna Rok pinuh PCR Plate

96 sumur 0.2ml Double Warna Rok pinuh PCR Plate

Cotaus® geus fokus dina rarancang, pabrik jeung pamasaran consumables pikeun PCR, qPCR & sequencing saprak 2010. Ku kituna, urang proudly nyadiakeun rentang komprehensif ngeunaan tabung PCR jeung 8-strip tube, piring PCR jeung parafilm pikeun pamakéan manual tur robotic. . Sadaya 96 sumur 0.2ml ganda warna rok pinuh piring PCR anu dijieun tina parawan, polipropilén kelas médis sarta Certified bébas tina DNase, RNase na pirogen.

â Spésifikasi: 0.2ml, warna ganda
â Nomer modél: CRPC20-9-D-FS
â Ngaran merek: Cotaus®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Aplikasi: Cocog pikeun alat PCR gradién sareng alat PCR kuantitatif fluoresensi.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
24 Sumur Ékstraksi Magnét Sisir Tip

24 Sumur Ékstraksi Magnét Sisir Tip

24 Well Magnetic Extraction Tip Comb cocog sareng kalolobaan robotic sampler sareng sistem penanganan cair otomatis. Pelat sumur ieu idéal pikeun prosés saringan throughput tinggi sareng neundeun jangka panjang.

â Spésifikasi: 10ml, transparan
â Nomer modél: CRCM-TC-24
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Saringan throughput tinggi, ékstraksi asam nukléat, ékstraksi DNA, éncér séri, jsb., cocog pikeun stasiun kerja otomatis, alat ékstraksi asam nukléat.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
96 Sumur 8-Strip Ekstraksi Magnét Tip Sisir

96 Sumur 8-Strip Ekstraksi Magnét Tip Sisir

96 Muhun 8-Strip Magnetic Extraction Tip Comb cocog sareng kalolobaan robotic sampler sareng sistem penanganan cair otomatis. Pelat sumur ieu idéal pikeun prosés saringan throughput tinggi sareng neundeun jangka panjang.

â Spésifikasi: 8-Strip, transparan
â Nomer modél: CRCM-TC-8-A
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Saringan throughput tinggi, ékstraksi asam nukléat, ékstraksi DNA, éncér séri, jsb., cocog pikeun stasiun kerja otomatis, alat ékstraksi asam nukléat.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
Cotaus parantos ngahasilkeun Asam Nukléat mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Asam Nukléat di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.