Imah > Produk > Asam Nukléat > Plat PCR > 96 sumur 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate
96 sumur 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate
  • 96 sumur 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate96 sumur 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate
  • 96 sumur 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate96 sumur 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate
  • 96 sumur 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate96 sumur 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate

96 sumur 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate

Cotaus® geus fokus dina rarancang, pabrik jeung pamasaran consumables pikeun PCR, qPCR & sequencing saprak 2010. Ku kituna, urang proudly nyadiakeun rentang komprehensif ngeunaan tabung PCR jeung 8-strip tube, piring PCR jeung parafilm pikeun pamakéan manual tur robotic. . Sadaya 96 Muhun 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate dijieun tina parawan, polipropilén kelas médis sarta Certified bébas tina DNase, RNase na pirogen.

â Spésifikasi: 200μl, transparan
â Nomer modél: CRPC20-9-TP-HS
â Ngaran merek: Cotaus®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Aplikasi: Cocog pikeun alat PCR gradién sareng alat PCR kuantitatif fluoresensi.
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Produk kami disambut pisan ku para nasabah di Cina, Amérika Kalér sareng Eropa, sareng kami ngarepkeun hubungan koperasi anu hadé sareng anjeun.


Cotaus & reg; Pelat PCR 96-sumur ditawarkeun dina rupa-rupa format kaasup henteu aya rok, satengah rok sareng varian rok pinuh dina jilid 0.1mL sareng 0.2mL. Cotaus nawiskeun piring PCR anu cocog sareng kalolobaan alat PCR sareng qPCR. Pelat ieu ngagaduhan sudut anu dipotong sareng cocog sareng kalolobaan siklus termal. Unggal baris dilabélan alphabetically, sarta kolom nu wilanganana pikeun gampang ngagunakeun. pelat satengah-skirted anu harder ti pelat non-skirted sarta bisa diposisikan leuwih tepat pikeun hasil leuwih akurat.


Parameter produk

Katerangan

96 sumur 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate

Jilid

0,2 ml

Warna

Transparan

Array

12x8

Ukuran

126 (L) × 86 (W) × 15,3 (H) mm

Beurat

17,61g

Bahan

PP

Aplikasi

Panaliti dasar ngeunaan genetika, biokimia, kekebalan, sareng ubar, jsb.

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Gratis (1-5 kotak)

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODM, OEM

 

Fitur Produk jeung Aplikasi

â 0.2ml 96 sumur PCR Plate, Satengah Rok.


â Dijieun tina polipropilén kualitas luhur pikeun mastikeun leungitna minimal solusi réaksi.


â RNase, DNase, Pirogen bébas.


â Beungeut datar, kandel jeung padet, teu gampang deformasi.


â Ujung liang anu luhur tiasa nyegah kontaminasi silang.


â Sealing sareng mat silikon, film napel sareng foil.


â Sadia dina transparan atawa jelas jeung pigura bodas.


KLASIFIKASI PRODUK

Modél No.

Spésifikasi

Ukuran (mm)

Beurat (g)

Bungkusan

CRPC20-9-TP-NS

96 sumur platï¼euweuh rokï¼transparan

126 × 86 × 15,3 mm

17,61g

10 piring/bungkus

5 pakét / ctn

 

CRPC20-9-TP-HS

96 well plateï¼½ rok,ï¼transparan

126 × 86 × 15,3 mm

20,55g

CRPC20-9-TP-HS-AB

96 sumur platï¼ABIï¼ï¼

satengah rokï¼transparan

126,37 × 86,15 × 21,1 mm

22.14g

CRPC20-9-D-FS

96 sumur platï¼

Rok pinuh Warna ganda

127.9X85.6X16.72 mm

32.9

10 piring/bungkus

10 pakét / ctn

Modél No.

Spésifikasi

Ukuran (mm)

Beurat (g)

Bungkusan

CRPC20-9-TP-NS

96 sumur platï¼euweuh rokï¼transparan

126 × 86 × 15,3 mm

17,61g

10 piring/bungkus

5 pakét / ctn

 

CRPC20-9-TP-HS

96 well plateï¼½ rok,ï¼transparan

126 × 86 × 15,3 mm

20,55g

CRPC20-9-TP-HS-AB

96 sumur platï¼ABIï¼ï¼

satengah rokï¼transparan

126,37 × 86,15 × 21,1 mm

22.14g

CRPC20-9-TP-FS

96 sumur piringï¼satengah rokï¼

jelas ku pigura bodas

127,9 × 85,6 × 16,72 mm

32,9g

10 piring/bungkus

10 pakét / ctn



Hot Tags: 96 Muhun 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate, Cina, Produsén, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.