Imah > Produk > Tip Pipet > Pipet Tip Pikeun Agilent

Cina Pipet Tip Pikeun Agilent Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; nyaéta produsén profésional sareng supplier tip pipette pikeun Agilent di Cina. Tip pipette kami utamana dipaké dina Agilent otomatis énzim immunoassay workstation, sistem sampling otomatis, MGI, Agilent, Agilent Bravo. Tip pipette pikeun Agilent diproduksi nganggo bahan PP impor sareng ngaliwat tés kualitas anu ketat. Stabilitas kimia produk urang mastikeun katepatan hasil ékspérimén. Produk kami diproduksi sareng dibungkus dina kamar bersih kelas 100,000 tanpa kontaminasi DNase, RNase atanapi pirogen. Kami khusus dina produksi sareng penjualan barang-barang laboratorium salami langkung ti sapuluh taun. Kami geus diékspor produk urang ka puluhan nagara kalawan produk unggulan urang jeung layanan alus.
View as  
 
250μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent

250μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent

Cotaus® dedicated ka ngembangkeun, produksi jeung pamasaran consumables pikeun élmu hirup, diagnostics klinis. Tip Pipet Transparan 250μl pikeun Agilent dirancang pikeun stasiun kerja immunoassay énzim otomatis Agilent sareng sistem spiking otomatis pinuh. Urang boga kontrol ketat dina kinerja sarta kualitas rupa consumables.

â Nomer modél: CRAT250-A-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Sadia pikeun workstation immunoassay énzim otomatis pinuh Agilent, sistem spiking otomatis pinuh; MGI, Agilent, Agilent Bravo
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
30μl Transparan Pipet Tip Pikeun Agilent

30μl Transparan Pipet Tip Pikeun Agilent

Cotaus® dedicated ka ngembangkeun, produksi jeung pamasaran consumables pikeun élmu hirup, diagnostics klinis. Tip Pipet Transparan 30μl Pikeun Agilent dirancang pikeun stasiun kerja immunoassay énzim otomatis Agilent sareng sistem spiking otomatis pinuh. Urang boga kontrol ketat dina kinerja sarta kualitas rupa consumables.

â Spésifikasi: 30μl, transparan
â Nomer modél: CRAT030-A-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Sadia pikeun workstation immunoassay énzim otomatis pinuh Agilent, sistem spiking otomatis pinuh; MGI, Agilent, Agilent Bravo
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Pipet Tip Pikeun Agilent mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Pipet Tip Pikeun Agilent di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.