Imah > Produk > Tip Pipet > Tip Pipet Pikeun Xantus

Cina Tip Pipet Pikeun Xantus Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; nyaéta produsén profésional sareng supplier tip pipette pikeun Xantus di Cina. Tip pipette utamana cocog pikeun Xantus, URANUS AE sareng alat-alat sanés. Tip pipette kami didamel nganggo bahan baku PP impor sareng kartrid kualitas luhur. Beungeut jero tina tips lemes pikeun ngurangan résidu réagen. Stabilitas kimia produk tiasa mastikeun katepatan hasil ékspérimén. Kami khusus dina produksi sareng penjualan barang-barang laboratorium salami langkung ti sapuluh taun. Kami geus diékspor produk urang ka puluhan nagara kalawan produk alus teuing jeung layanan alus.
View as  
 
1000μl Transparan sareng Tip Pipet Filter Pikeun Xantus

1000μl Transparan sareng Tip Pipet Filter Pikeun Xantus

Cotaus® mangrupikeun salah sahiji produsén sareng supplier Tip Pipet Transparan Pikeun Xantus di China. Upami anjeun hoyong mésér kualitas luhur 1000μl Transparan sareng Tip Pipet Filter Pikeun Xantus buatan China, mangga ngahubungi kami pikeun cutatan sareng conto gratis.

â Spésifikasi: 1000μl, transparan kalayan saringan
â Nomer modél: CRAF1000-X-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng stasiun kerja pipetting otomatis Xantus.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
Tip Pipet Transparan Pikeun Xantus

Tip Pipet Transparan Pikeun Xantus

Cotaus® mangrupikeun salah sahiji produsén sareng supplier Tip Pipet Transparan Pikeun Xantus di China. Upami anjeun hoyong mésér pipette otomatis xantus kualitas luhur buatan China, mangga ngahubungi kami pikeun cutatan sareng conto gratis.

â Spésifikasi: 1000μl, transparan
â Nomer modél: CRAT1000-X-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng stasiun kerja pipetting otomatis Xantus.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Tip Pipet Pikeun Xantus mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Tip Pipet Pikeun Xantus di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.