Imah > Produk > Asam Nukléat > Sisir tip

Cina Sisir tip Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; tip combs anu SBS patuh, dijieunna tina polipropilén purity tinggi, nu kacida tahan ka bahan kimia umum, pangleyur jeung alkohol, cocog sareng sadaya workstations ékstraksi asam nukléat otomatis ngagunakeun standar SBS, kaasup Thermo KingFisher Apex, Allsheng, jsb produk urang bébas. ti DNase / RNase, sumber panas, sarta mibanda uniformity ketebalan alus tina témbok samping. Ogé, piring luhur datar tur seragam. Pamakéan alat separation magnét penting dina prosés purifikasi DNA jeung RNA dumasar manik paramagnetic. .Magnetic tip sisir jeung piring sumur jero dina percobaan ékstraksi asam nukléat ngajaga rod magnét tina cairan sarta manjangkeun umur rod.Cotaus mangrupakeun supplier tip sisir profésional kalayan profésional R & tim D jeung toko manufaktur. Urang nyadiakeun susunan parabot separation magnét dilengkepan tip sisir / pelat sumur. Utamana, hargana umumna lumrah. Mangga ngahubungan kami.
View as  
 
24 Sumur Ékstraksi Magnét Sisir Tip

24 Sumur Ékstraksi Magnét Sisir Tip

24 Well Magnetic Extraction Tip Comb cocog sareng kalolobaan robotic sampler sareng sistem penanganan cair otomatis. Pelat sumur ieu idéal pikeun prosés saringan throughput tinggi sareng neundeun jangka panjang.

â Spésifikasi: 10ml, transparan
â Nomer modél: CRCM-TC-24
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Saringan throughput tinggi, ékstraksi asam nukléat, ékstraksi DNA, éncér séri, jsb., cocog pikeun stasiun kerja otomatis, alat ékstraksi asam nukléat.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
96 Sumur 8-Strip Ekstraksi Magnét Tip Sisir

96 Sumur 8-Strip Ekstraksi Magnét Tip Sisir

96 Muhun 8-Strip Magnetic Extraction Tip Comb cocog sareng kalolobaan robotic sampler sareng sistem penanganan cair otomatis. Pelat sumur ieu idéal pikeun prosés saringan throughput tinggi sareng neundeun jangka panjang.

â Spésifikasi: 8-Strip, transparan
â Nomer modél: CRCM-TC-8-A
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Saringan throughput tinggi, ékstraksi asam nukléat, ékstraksi DNA, éncér séri, jsb., cocog pikeun stasiun kerja otomatis, alat ékstraksi asam nukléat.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
96 Sumur Ékstraksi Magnét Sisir Tip

96 Sumur Ékstraksi Magnét Sisir Tip

Anjeun wilujeng sumping ka pabrik kami pikeun ngagaleuh jual pangénggalna, harga murah, sareng kualitas luhur 96 Well Magnetic Extraction Tip Comb. Cotaus®nawarkeun 96 Tip sisir pikeun Deep Well Magnets dijieunna tina polipropilén murni cocog sareng paling robotic samplers na otomatis penanganan cair systems.These plat sumur anu idéal pikeun prosés screening highthroughput jeung neundeun jangka panjang.

â Spésifikasi: 2.2ml, transparan
â Nomer modél: CRCM-TC-96
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Saringan throughput tinggi, ékstraksi asam nukléat, ékstraksi DNA, éncér séri, jsb., cocog pikeun stasiun kerja otomatis, alat......

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Sisir tip mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Sisir tip di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.