Imah > Produk > Tip Pipet > Pipet Tip Pikeun Beckman

Cina Pipet Tip Pikeun Beckman Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; mangrupakeun produsén profésional sarta supplier of pipette tip pikeun Beckman di Cina. The tips pipette utamana dipaké dina Beckman pinuh otomatis énzim immunoassay workstations, sistem sampling pinuh otomatis, Beckman FX / NX / 3000/4000, I5 / I7. Tip pipette kami didamel nganggo bahan PP impor sareng kartrid kualitas luhur. Beungeut jero tina tips lemes pikeun ngurangan résidu réagen. Stabilitas kimia produk tiasa mastikeun katepatan hasil ékspérimén. Kami khusus dina produksi sareng penjualan barang-barang laboratorium salami langkung ti sapuluh taun. Kami geus diékspor produk urang ka puluhan nagara kalawan produk unggulan urang jeung layanan alus.
View as  
 
250μl Transparan Pipet Tip Pikeun Beckman

250μl Transparan Pipet Tip Pikeun Beckman

Salaku pabrik profésional, kami hoyong nyayogikeun anjeun Tip Pipet Transparan 250μl Pikeun Beckman. Cotaus ® fokus kana consumables otomatis dilarapkeun dina S & T Service Industri pikeun 13 taun, dumasar kana téhnologi proprietary, nyadiakeun konsumén jeung lega-garis consumables, R & D, manufaktur, jasa kustomisasi salajengna.

â Spésifikasi: 250μl, transparan
â Nomer modél: CRAT250-B-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng workstation immunoassay énzim otomatis Beckman, sistem loading otomatis pinuh Hamilton, Beckman FX / NX / 3000 / 4000; I5 / I7.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Beckman

50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Beckman

Cotaus ® fokus kana consumables otomatis dilarapkeun dina S & T Service Industri pikeun 13 taun, dumasar kana téhnologi proprietary, nyadiakeun konsumén jeung lega-garis consumables, R & D, manufaktur, jasa kustomisasi salajengna. Tip Pipet Transparan 50μl Pikeun Beckman tiasa sacara akurat nyeuseup sajumlah réagen deteksi kana alat deteksi anu cocog sareng pipette atanapi stasiun kerja otomatis.

â Spésifikasi: 50μl, transparan
â Jumlah modél: CRAT050-B-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng workstation immunoassay énzim otomatis Beckman, sistem loading otomatis pinuh Hamilton, Beckman FX / NX / 3000 / 400......

Maca deuiKirim Pananya
20μl Tip Pipet Transparan Pikeun Beckman

20μl Tip Pipet Transparan Pikeun Beckman

Salaku pabrik profésional, kami hoyong masihan anjeun 20μl Tip Pipet Transparan Pikeun Beckman. Cotaus ® fokus kana consumables otomatis dilarapkeun dina S & T Service Industri pikeun 13 taun, dumasar kana téhnologi proprietary, nyadiakeun konsumén jeung lega-garis consumables, R & D, manufaktur, jasa kustomisasi salajengna.

â Spésifikasi: 20μl, transparan
â Jumlah modél: CRAT020-B-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng workstation immunoassay énzim otomatis Beckman, sistem loading otomatis pinuh Hamilton, Beckman FX / NX / 3000 / 4000; I5 / I7.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Pipet Tip Pikeun Beckman mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Pipet Tip Pikeun Beckman di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.