Imah > Produk > Tip Pipet > Tip Pipet Universal

Cina Tip Pipet Universal Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; mangrupakeun produsén tip pipette universal Cina profésional sarta supplier. Kami tiasa nyayogikeun palanggan tip pipette universal tina sababaraha spésifikasi. Jieun percobaan anjeun leuwih merenah. Unggal produk minuhan sarat kualitas konsumén. Cotaus & reg; parusahaan boga sajarah ngembangkeun leuwih ti sapuluh taun, kalawan aréa pabrik 15.000m². Kami ngagaduhan tim riset sareng pamekaran kalayan kamampuan desain mandiri sareng perusahaan manufaktur cetakan presisi tinggi profésional. Bengkel produksi ngagunakeun alat pangolahan anu nembe diimpor ti Jepang. Laju produksi gancang sareng inventaris produk cekap.


Tips pipette universal dihasilkeun ku bahan baku kualitas luhur diimpor sarta elemen filter, dilengkepan molds-precision tinggi jeung téhnologi processing exquisite. Standar kontrol kualitas anu ketat mastikeun kinerja pipetting anu saé pikeun tip sareng kaaslian sareng réliabilitas hasil ékspérimén. Cocog sareng Dalong, Gilson, Eppendorf, ThermoFisher sareng pipette multi-brand domestik sareng asing (baris tunggal / sababaraha baris).


Tip pipette universal kami gaduh ukuran standar sareng harga anu lumayan. Sadaya tip pipette diproduksi sareng diurus saluyu sareng sistem ISO13485. Kualitas produk geus dipikawanoh lega ku konsumén. Consumables laboratorium urang bisa mantuan konsumén beroperasi ékspérimén leuwih éfisién. Pikeun milih kami nyaéta milih akurasi sareng efisiensi.
View as  
 
1000 μl Ujung Pipet Universal

1000 μl Ujung Pipet Universal

Pausahaan Cotaus® gaduh sajarah pangembangan langkung ti sapuluh taun, kalayan legana pabrik 15,000m².Kami tiasa nyayogikeun palanggan 1000μl Tip Pipet Universal. Kami ngagaduhan tim riset sareng pamekaran kalayan kamampuan desain mandiri sareng perusahaan manufaktur cetakan presisi tinggi profésional.

â Spésifikasi: 1000μl, transparan
â Nomer modél: CRPT1000-TP-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng Dalong, Gilson, Eppendorf, ThermoFisher sareng pipette multi-merek domestik sareng asing (baris tunggal / sababaraha baris)
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
1000μl Ngalegaan Panjang Universal Pipet Tip

1000μl Ngalegaan Panjang Universal Pipet Tip

Pausahaan Cotaus® gaduh sajarah pangembangan langkung ti sapuluh taun, kalayan legana pabrik 15,000m².Kami tiasa nyayogikeun palanggan Tip Pipet Universal Panjang 1000μl. Kami ngagaduhan tim riset sareng pamekaran kalayan kamampuan desain mandiri sareng perusahaan manufaktur cetakan presisi tinggi profésional.

â Spésifikasi: 1025μl, transparan
â Nomer modél: CRPT1000-TP-L-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng Dalong, Gilson, Eppendorf, ThermoFisher sareng pipette multi-merek domestik sareng asing (baris tunggal / sababaraha baris)
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
300¼l Ujung Pipet Universal

300¼l Ujung Pipet Universal

Cotaus® mangrupikeun produsén anu dipercaya sareng supplier tip pipette umum di Cina. 300μl tip pipette universal kami cocog pikeun sakabéh pipettes baku, sahingga percobaan anjeun leuwih tepat. Pabrik produksi dilengkepan ku alat pangolahan impor panganyarna ti Jepang.

â Spésifikasi: 300μl, transparan
â Nomer modél: CRPT300-TP-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng Dalong, Gilson, Eppendorf, ThermoFisher sareng pipette multi-merek domestik sareng asing (baris tunggal / sababaraha baris)
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
200μl Ngalegaan Panjang Universal Pipet Tip

200μl Ngalegaan Panjang Universal Pipet Tip

Cotaus® mangrupikeun produsén anu dipercaya sareng supplier tip pipette umum di Cina. 200μl Extended Length Universal Pipét Tip kami cocog pikeun sakabéh pipettes baku, nyieun percobaan anjeun leuwih tepat. Pabrik produksi dilengkepan ku alat pangolahan impor panganyarna ti Jepang. Simkuring gaduh nyatu produk di stock, mangga ngahubungan kami pikeun ménta sampel.

â Spésifikasi: 200μl panjangna diperpanjang, transparan
â Nomer modél: CRPT200-TP-L-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng Dalong, Gilson, Eppendorf, ThermoFisher sareng pipette multi-merek domestik sareng asing (baris tunggal / sababaraha baris......

Maca deuiKirim Pananya
200¼l Ujung Pipet Universal

200¼l Ujung Pipet Universal

Cotaus® mangrupikeun produsén anu dipercaya sareng supplier tip pipette umum di Cina. 200μl tip pipette universal kami cocog pikeun sakabéh pipettes baku, sahingga percobaan anjeun leuwih tepat. Pabrik produksi dilengkepan ku alat pangolahan impor panganyarna ti Jepang. Simkuring gaduh nyatu produk di stock, mangga ngahubungan kami pikeun ménta sampel.

â Spésifikasi: 200μl, transparan
â Nomer modél: CRFT200-TP-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng Dalong, Gilson, Eppendorf, ThermoFisher sareng pipette multi-merek domestik sareng asing (baris tunggal / sababaraha baris)
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
100¼l Ujung Pipet Universal

100¼l Ujung Pipet Universal

Cotaus® mangrupikeun produsén anu dipercaya sareng supplier tip pipette umum di Cina. 100μl tip pipette universal kami cocog pikeun sakabéh pipettes baku, sahingga percobaan anjeun leuwih tepat. Pabrik produksi dilengkepan ku alat pangolahan impor panganyarna ti Jepang. Simkuring gaduh nyatu produk di stock, mangga ngahubungan kami pikeun ménta sampel.

â Spésifikasi: 100μl, transparan
â Nomer modél: CRFT100-TP-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng Dalong, Gilson, Eppendorf, ThermoFisher sareng pipette multi-merek domestik sareng asing (baris tunggal / sababaraha baris)
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
Cotaus parantos ngahasilkeun Tip Pipet Universal mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Tip Pipet Universal di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.