Imah > Produk > Tip Pipet > Tip Pipet Universal > 1000 μl Ujung Pipet Universal
1000 μl Ujung Pipet Universal
  • 1000 μl Ujung Pipet Universal1000 μl Ujung Pipet Universal
  • 1000 μl Ujung Pipet Universal1000 μl Ujung Pipet Universal
  • 1000 μl Ujung Pipet Universal1000 μl Ujung Pipet Universal
  • 1000 μl Ujung Pipet Universal1000 μl Ujung Pipet Universal

1000 μl Ujung Pipet Universal

Pausahaan Cotaus® gaduh sajarah pangembangan langkung ti sapuluh taun, kalayan legana pabrik 15,000m².Kami tiasa nyayogikeun palanggan 1000μl Tip Pipet Universal. Kami ngagaduhan tim riset sareng pamekaran kalayan kamampuan desain mandiri sareng perusahaan manufaktur cetakan presisi tinggi profésional.

â Spésifikasi: 1000μl, transparan
â Nomer modél: CRPT1000-TP-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng Dalong, Gilson, Eppendorf, ThermoFisher sareng pipette multi-merek domestik sareng asing (baris tunggal / sababaraha baris)
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Bengkel produksi ngagunakeun alat pangolahan anu nembe diimpor ti Jepang. Laju produksi gancang sareng inventaris produk cekap.


The 1000μl Universal Pipet Tip dihasilkeun ku diimpor bahan baku kualitas luhur sarta elemen filter, dilengkepan molds-precision tinggi na téhnologi processing exquisite. Standar kontrol kualitas anu ketat mastikeun kinerja pipetting anu saé pikeun tip sareng kaaslian sareng réliabilitas hasil ékspérimén. Cocog sareng Dalong, Gilson, Eppendorf, ThermoFisher sareng pipette multi-brand domestik sareng asing (baris tunggal / sababaraha baris).


Parameter produk

Katerangan

1000 μl Ujung Pipet Universal

Jilid

1000μl

Warna

Transparan

Ukuran

D9.6X78.24mm

Beurat

0,89g

Bahan

PP

Aplikasi

Biology molekular, lab consumables

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Pikeun Gratisï¼¼¼1-5 boxï¼

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODM; OEM


Fitur Produk jeung Aplikasi

â Dihasilkeun tina bahan kualitas luhur sareng alat anu presisi, Tip Pipet Universal 1000μl ukuranana standar sareng gaduh penampilan anu bersih.


â Téknologi cetakan anu saé ngajantenkeun permukaan produk datar sareng mulus.


â Tiap produk dicirikeun ku hiji labél individual pikeun tracking gampang tur traceability.


Klasifikasi produk

Modél No.

Spésifikasi

Ukuranï¼¼mm¼

Beuratï¼gï¼

Bungkusan

CRPT1000-TP

1000μl, Transparan

D8.2X94.75mm

0,84g

Kantong: 1000pcs per kantong, 2000pcs per kasus

CRFT1000-TP

1000μl, Transparan Jeung Filter

D8.2X94.75mm

0,89g

CRPT1000-TP-9

1000μl, Transparan

D8.2X94.75mm

0,84g

Paket kotak tunggal: 96pcs / kotak, 50box / kasus, 4800pcs / kasus

CRFT1000-TP-9

1000μl, Transparan Jeung Filter

D8.2X94.75mm

0,89g



Hot Tags: 1000μl Universal Pipet Tip, Cina, Produsén, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.