Imah > Produk > Tip Pipet > Universal pipette Tips pikeun Rainin

Cina Universal pipette Tips pikeun Rainin Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus ngagaduhan tim R&D kalayan kamampuan desain mandiri sareng perusahaan manufaktur cetakan presisi tinggi profésional, anu parantos dikembangkeun langkung ti 13 taun. Cotaus pipette tips mangrupakeun performers alus teuing jeung perpendicularity alus tur concentricity. kinerja hidrofobik alus, nu bisa mantuan ngahontal hasil ékspérimén alus.Tips pipette mangrupa produk penting pikeun kami sarta kami bisa nawiskeun konsumén urang rupa-rupa ukuran tips pipette universal pikeun Rainin. Urang ogé tiasa nawiskeun rupa-rupa tip pipette pikeun pipettes tunggal jeung multi-kanal pikeun merek utama lianna di pasar.

View as  
 
20μl Universal Pipet Tips pikeun Rainin

20μl Universal Pipet Tips pikeun Rainin

Cotaus ngagaduhan tim R&D kalayan kamampuan desain mandiri sareng perusahaan manufaktur cetakan presisi tinggi profésional, anu parantos dikembangkeun langkung ti 13 taun. Tip Pipet universal 20μl pikeun Rainin mangrupikeun produk anu penting pikeun kami sareng kami tiasa nawiskeun para nasabah kami rupa-rupa ukuran tip pipette universal pikeun Rainin. Urang ogé tiasa nawiskeun rupa-rupa tip pipette pikeun pipettes tunggal jeung multi-kanal pikeun merek utama lianna di pasar.

◉ Spésifikasi: 200μl, transparan
◉ Jumlah modél: CRPT200-R-TP-9
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Bisa diadaptasi kana pipet Rainin XLS (salu......

Maca deuiKirim Pananya
200μl Universal Pipet Tips pikeun Rainin

200μl Universal Pipet Tips pikeun Rainin

Cotaus ngagaduhan tim R&D kalayan kamampuan desain mandiri sareng perusahaan manufaktur cetakan presisi tinggi profésional, anu parantos dikembangkeun langkung ti 13 taun. Tip Pipet Universal 200μl pikeun Rainin mangrupikeun produk anu penting pikeun kami sareng kami tiasa nawiskeun para nasabah kami rupa-rupa ukuran tip pipette universal. Urang ogé tiasa nawiskeun rupa-rupa tip pipette pikeun pipettes tunggal jeung multi-kanal pikeun merek utama lianna di pasar.

◉ Spésifikasi: 200μl, transparan
◉ Jumlah modél: CRPT200-R-TP-9
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Bisa diadaptasi kana pipet Rainin XLS (saluran tunggal, ......

Maca deuiKirim Pananya
300μl Universal Pipet Tips pikeun Rainin

300μl Universal Pipet Tips pikeun Rainin

Cotaus ngagaduhan tim R&D kalayan kamampuan desain mandiri sareng perusahaan manufaktur cetakan presisi tinggi profésional, anu parantos dikembangkeun langkung ti 13 taun. Tip Pipet Universal 300μl pikeun Rainin mangrupikeun produk anu penting pikeun kami sareng kami tiasa nawiskeun para nasabah kami rupa-rupa ukuran tip pipette universal pikeun Rainin. Urang ogé tiasa nawiskeun rupa-rupa tip pipette pikeun pipettes tunggal jeung multi-kanal pikeun merek utama lianna di pasar.

◉ Spésifikasi: 300μl, transparan
◉ Jumlah modél: CRPT300-R-TP-9
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Bisa diadaptasi kana pipet Rainin XLS (sal......

Maca deuiKirim Pananya
1000μl Universal Pipet Tips pikeun Rainin

1000μl Universal Pipet Tips pikeun Rainin

Cotaus ngagaduhan tim R&D kalayan kamampuan desain mandiri sareng perusahaan manufaktur kapang precision tinggi profésional, anu parantos dikembangkeun langkung ti 13 taun. Tip Pipet Universal 1000μl pikeun Rainin mangrupikeun produk anu penting pikeun kami sareng kami tiasa nawiskeun para nasabah. rupa-rupa ukuran tip pipette universal pikeun Rainin. Urang ogé tiasa nawiskeun rupa-rupa tip pipette pikeun pipettes tunggal jeung multi-kanal pikeun merek utama lianna di pasar.

◉ Spésifikasi: 1000μl, transparan
◉ Jumlah modél: CRPT1000-R-TP-9
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Bisa diadaptasi kana pipet Rainin XLS (sal......

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Universal pipette Tips pikeun Rainin mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Universal pipette Tips pikeun Rainin di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.