Imah > Produk > Budaya sél > piring Budaya sél
piring Budaya sél
  • piring Budaya sélpiring Budaya sél
  • piring Budaya sélpiring Budaya sél
  • piring Budaya sélpiring Budaya sél
  • piring Budaya sélpiring Budaya sél

piring Budaya sél

Kalayan perlakuan plasma gas vakum husus, beungeut piring kultur sél Cotaus® TC bisa konsistén tur seragam boga muatan duanana grup positif jeung negatif pikeun periode nu lila, nu ensures adhesion sél leuwih homogen tur stabil. Bubuka muatan ganda nyadiakeun adhesion hadé tur nyebarkeun ti surfaces TC sarupa lamun dipaké pikeun endothelial, hépatocyte sarta kultur sél neuronal, achieving kinerja adhesion sél optimal sarta minuhan tingkat luhur budaya sél témbok-adherent.

◉ Spésifikasi: 35mm / 60mm / 100mm / 150mm
◉ Nomer modél: CRCD-35
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun kultur sél
◉ Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Hidangan kultur sél mangrupikeun wadah pikeun kamekaran sél, ngabantosan dina persiapan sampel, pra-perlakuan sareng neundeun. Masakan kultur sél Cotaus® dijieun tina polystyrene kelas médis kajelasan luhur (PS) pikeun kajelasan optik unggul tur sterilized ku sinar éléktron. Sadaya masakan kultur sél bébas DNase, RNase sareng pirogen. Prosés manufaktur kami ensures uniformity handap alus teuing jeung desain tutup husus pikeun ngurangan évaporasi. Kanggo langkung seueur fitur produk, mangga teras-terasan naroskeun.


Parameter produk

Katerangan

Hidangan budaya sél

Jilid

35mm / 60mm / 100mm / 150mm

Warna

Transparan

Ukuran

 

Beurat

 

Bahan

PS

Aplikasi

Budaya sél

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Gratis (1-5 kotak)

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODM, OEM


Fitur Produk jeung Aplikasi

◉ TC-diperlakukeun, cocog pikeun budaya sél adherent.


◉ Stérilisasi iradiasi, bébas tina énzim DNA, énzim RNA, pirogen jeung éndotoksik.


◉ Pamukaan handap datar tur jelas, nu teu optik menyimpang dina mikroskop.


◉ Tutup piring nganggo cincin posisi tumpukan pikeun gampang ditumpuk.


Dish lids desain grille ventilasi pikeun mastikeun bursa gas


Sterilisasi iradiasi, Bébas tina énzim DNA, énzim RNA, pirogen sareng éndotoksik.


Klasifikasi produk

Modél No.
Spésifikasi
Bungkusan
CRCD-35
35 mm
20 pcs/tas, 25 tas/kasus
CRCD-60
60 mm
20 pcs/tas, 25 tas/kasus
CRCD-100
100 mm
10 pcs/tas, 30 tas/tas
CRCD-150
150 mm
10 pcs/tas, 28 tas/tas

 


Hot Tags: Masakan Budaya sél, Cina, Produsén, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.