Imah > Produk > Budaya sél > 96 Sumur Sél Budaya Lempeng
96 Sumur Sél Budaya Lempeng
  • 96 Sumur Sél Budaya Lempeng96 Sumur Sél Budaya Lempeng
  • 96 Sumur Sél Budaya Lempeng96 Sumur Sél Budaya Lempeng
  • 96 Sumur Sél Budaya Lempeng96 Sumur Sél Budaya Lempeng

96 Sumur Sél Budaya Lempeng

Cotaus® mangrupikeun produsén sareng supplier barang-barang laboratorium di Cina kalayan R&D terpadu, produksi sareng penjualan. 96 Lempeng Kultur Sél Sumur seueur dianggo pikeun nanganan sababaraha conto dina percobaan tunggal salami budaya. Cotaus nyadiakeun rupa-rupa sumur ti 6-sumur nepi ka 384-sumur piring pikeun tujuan kultur sél.

â Spésifikasi: 96 ogé, transparan
â Nomer modél: CRCP-96-F
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun kultur sél
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Cotaus & reg; 96 piring kultur sél ogé dijieun tina bahan baku polystyrene impor kualitas luhur, nu mantuan ngamajukeun tumuwuhna sél sehat sarta nyadiakeun hasil dipercaya dina percobaan. Sisi sumur ngangkat ngamungkinkeun manipulasi sél anu gampang sareng aman. Struktur evaporative low tutup nyegah évapotranspirasi sabudeureun kuriling sumur, merealisasikan budaya homogen.


Parameter produk

Katerangan

96Lempeng Budaya Sél Sumur

Jilid

96 oge

Warna

Transparan

Ukuran

 

Beurat

 

Bahan

PS

Aplikasi

biologi molekular, IVD, lab consumables

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Gratis (1-5 kotak)

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODM, OEM


Fitur Produk jeung Aplikasi

â Cotaus & reg; 96-sumur kultur sél piring ngagunakeun kualitas luhur diimpor bahan baku PS. Cai mibanda transparansi tinggi, nu merenah pikeun observasi tumuwuhna sél.


â Pelat kultur sél 96-sumur dirawat kalayan TC, anu ningkatkeun adhesion kana jinis sél.


â Naékkeun pasisian sumur pikeun nurunkeun résiko kontaminasi silang.


â Piring kultur sél ditutupan ku sudut anu leungit pikeun orientasi anu gampang.


Produk disterilisasi ku sinar gamma iradiasi, ngarah bébas tina énzim DNA, énzim RNA, pirogen, inhibitor sél.


Klasifikasi produk

Modél No.

Spésifikasi

Bungkusan

CRCP-6-F

6 sumur, transparan

Kotak tunggal, 100 kotak / kotak, 100 PCS / kotak

CRCP-12-F

12 sumur, transparan

CRCP-24-F

24 sumur, transparan

CRCP-48-F

48 sumur, transparan

CRCP-96-F

96 sumur, transparan

 


Hot Tags: 96 Lempeng Budaya Sél Sumur, Cina, Produsén, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.