Imah > Produk > Tip Pipet > Pipet Tip Pikeun Hamilton > 1000μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton
1000μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton
  • 1000μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton1000μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton
  • 1000μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton1000μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton
  • 1000μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton1000μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton
  • 1000μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton1000μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton

1000μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton

Mésér 1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton anu kualitasna luhur langsung kalayan harga murah. Cotaus ® mangrupakeun produsén profésional tina IVD consumables di China.We ngagunakeun bahan baku diimpor, pinuh otomatis parabot produksi calakan, téhnologi produksi canggih, sarta sistem manajemen kualitas terpadu pikeun mastikeun produk urang boga kualitas alus tur kinerja.

â Spésifikasi: 1000μlï¼Transparan
â Nomer modél: CRAT1000-H-TP-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Hamilton pinuh otomatis énzim immunoassay workstation, Hamilton sistem loading otomatis pinuh, Hamilton Microlab STAR runtuyan, Microlab Vantage, Microlab Nimbus, OEM Tignuppa, Zeus pipetting workstation.
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

The 1000μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton geus dirancang taliti tur rigorously disahkeun pikeun nyocogkeun sampurna kalawan Hamilton otomatis pipetting workstations.The tip ngabogaan permukaan lemes tanpa réagen residual sarta segel kuat tanpa leakage, nyieun percobaan konsumén 'leuwih precise.We senang mun janten supplier anjeun sareng ngabagéakeun anjeun pikeun naroskeun ngeunaan harga.


Tip Pipet Transparan 1000μl Pikeun Hamilton diproduksi di kamar bersih Kelas 100,000 nganggo bahan baku impor. Téhnik pangolahan canggih sareng permukaan permukaan mastikeun produk résidu anu rendah anu ngajamin réproduksi langkung ageung sareng ngirangan runtah réagen mahal. Tip kami seueur dianggo dina génomics, proteomics. , cytology, immunoassays, ékstraksi asam nukléat, R&D biopharmaceutical, sarta aplikasi pipetting otomatis-throughput tinggi umum lianna.


Parameter produk

Katerangan

1000μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton

Jilid

1000μl

Warna

Transparan

Ukuran

D8.2×94.75mm

Beurat

0,84g

Bahan

PP

Aplikasi

biologi molekular, IVD, lab consumables

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Pikeun Gratisï¼¼¼1-5 boxï¼

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODMãOEM


Fitur Produk jeung Aplikasi

âThe tips boga nilai CV lemah sareng concentricity ± 0.2mm; permukaan jero lemes bisa nyingkahan résidu réagen.


âTips anu kacida adaptable sarta pohara cocog sareng parabot, sarta cocog pikeun merek mainstream of workstations pipetting otomatis di pasar.


âUjung pipette dijieunna tina polipropilén kelas médis impor, bébas tina DNA jeung RNA énzim jeung pirogen. Cai mibanda kateguhan alus tur teu gampang deformed.


âMasing-masing produk ditandaan sacara masing-masing pikeun nyukcruk sareng ngalacak anu gampang.

Klasifikasi produk

Modél No.

Spésifikasi

Ukuranï¼¼mm¼

Beuratï¼gï¼

Bungkusan

CRAT1000-H-TP-B

1000μlï¼Transparan

D8.2X94.75mm

0,84g

Lima kotak padeukeut: 480pcs / kotak, 4320pcs / kasus

CRAF1000-H-TP-B

1000μlï¼Transparan sareng saringan

D8.2X94.75mm

0,89g

CRAT1000-H-B

1000 μlï¼Konduktivitas

D8.2X95.05mm

0,94g

CRAF1000-H-B

1000μlï¼Konduktivitas kalayan saringan

D8.2X95.05mm

0,99g

CRAT1000-H-TP-P

1000μlï¼Transparan

D8.2X94.75mm

0,84g

Paket kotak tunggal: 96pcs / kotak,

50 kotak / bisi, 4800pcs / bisi

CRAF1000-H-TP-P

1000μlï¼Transparan sareng saringan

D8.2X94.75mm

0,89g

CRAT1000-H-P

1000 μlï¼Konduktivitas

D8.2X95.05mm

0,94g

CRAF1000-H-P

1000μlï¼Konduktivitas sareng saringan

D8.2X95.05mm

0,99g

 


Hot Tags: 1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton, Cina, Pabrikan, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.