Imah > Produk > Tip Pipet > Pipet Tip Pikeun Hamilton > 50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton
50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton
  • 50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton
  • 50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton
  • 50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton
  • 50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton

50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton

Cotaus ® mangrupakeun produsén badag tur supplier tips pipette otomatis di Cina. Simkuring gaduh 13 taun pangalaman profésional. Simkuring boga fasilitas manufaktur kapang nyadiakeun kustomisasi produk. 50μl Tip Pipet Transparan pikeun Hamilton boga kinerja alus sarta kaunggulan harga, ngawengku pasar Éropa jeung AS.

â Spésifikasi: 50μl, transparan
â Nomer modél: CRAT050-H-TP-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Hamilton pinuh otomatis énzim immunoassay workstation, Hamilton sistem loading otomatis pinuh, Hamilton Microlab STAR runtuyan, Microlab Vantage, Microlab Nimbus, OEM Tignuppa, Zeus pipetting workstation.
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Kami ngarepkeun ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang sareng anjeun, ikhlas.


Cotaus & reg; nyayogikeun Tip Pipet Transparan 50μl pikeun Hamilton pikeun dianggo sareng stasiun kerja immunoassay énzim Hamilton otomatis, sistem beban otomatis otomatis Hamilton, séri Hamilton Microlab STAR, Microlab Vantage, Microlab Nimbus, OEM Tignuppa, sareng stasiun pemipaan Zeus. Unggal tip pipette dirancang taliti tur disahkeun ngaliwatan sababaraha kadali kualitas stringent pikeun mastikeun konsistensi, nyadiakeun kinerja pipetting tepat kalawan verticality alus teuing jeung nilai CV. Produk urang dijual di Éropa sareng Amérika Serikat. Punten wartosan kami upami anjeun ngagaduhan kabutuhan sareng kami bakal resep janten supplier jangka panjang anjeun.


Parameter produk

Katerangan

50μl Transparan Pipet Tip pikeun Hamilton

Jilid

50 l

Warna

Transparan

Ukuran

D8.2×50.4mm

Beurat

0,25g

Bahan

PP

Aplikasi

biologi molekular, IVD, lab consumables

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Pikeun Gratisï¼¼¼1-5 boxï¼

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODMãOEM


Fitur Produk jeung Aplikasi

â50μl Transparan Pipet Tip pikeun Hamilton dijieunna tina bahan baku kualitas luhur, transparan impor polipropilén (PP), résistansi suhu alus, suhu luhur sarta tekanan tanpa deformasi.


âProduk kami diproduksi di kamar bersih kelas 100,000, produkna bébas tina énzim DNA, énzim RNA sareng pirogen.


â50μl Transparan Pipet Tip pikeun Hamilton boga transparansi tinggi, super hidrofobik, permukaan lemes, euweuh nongkrong cair; produk urang geus mastikeun inspected pikeun airtightness na verticality, mastikeun yén produk teu bocor.


âProduk urang tiasa ngajamin katepatan prosés pipetting sareng mastikeun konsistensi hasil ékspérimén.


âUnggal pakét produk ditandaan ku hiji nomer item individu pikeun tracking gampang tur traceability.

Klasifikasi produk

Modél No.

Spésifikasi

Ukuranï¼¼mm¼

Beuratï¼gï¼

Bungkusan

CRAT050-H-TP-B

50μl, Transparan

D8.2×50.4mm

0,25g

Lima kotak padeukeut: 480pcs / kotak, 4320pcs / kasus

CRAF050-H-TP-B

50μl, Transparan sareng saringan

D8.2×50.4mm

0,26g

CRAT050-H-B

50μl, Konduktivitas

D8.2×50.35mm

0,26g

CRAF050-H-B

50μl, Konduktivitas sareng saringan

D8.2×50.35mm

0,27g

CRAT050-H-TP-P

50μl, Transparan

D8.2×50.4mm

0,25g

Paket kotak tunggal: 96pcs / kotak,

50 kotak / kotak, 4800pcs / kotak

 

CRAF050-H-TP-P

50μl, Transparan sareng saringan

D8.2×50.4mm

0,26g

CRAT050-H-P

50μl, Konduktivitas

D8.2×50.35mm

0,26g

CRAF050-H-P

50μl, Konduktivitas sareng saringan

D8.2×50.35mm

0,27g

 


Hot Tags: 50μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton, Cina, Pabrikan, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.