Imah > Produk > Sealing Film > PCR Sealing Film

Cina PCR Sealing Film Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; nyaéta produsén pilem sealing PCR Cina profésional sareng supplier. Kami geus fokus dina widang automation consumables, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa spésifikasi produk jeung jasa kustomisasi produk. pilem sealing PCR mangrupakeun jenis consumables plat sealing cocog pikeun percobaan PCR. Hiji pilem sealing PCR well-disegel bisa nyadiakeun panyalindungan idéal ngalawan évaporasi pikeun réaksi PCR efisien. Kami parantos khusus dina produksi sareng penjualan barang-barang laboratorium salami langkung ti sapuluh taun. Urang ngekspor produk urang ka puluhan nagara kalawan produk alus teuing jeung layanan alus.
View as  
 
PCR Sealing Aluminium Film

PCR Sealing Aluminium Film

Salaku pabrik profésional, urang hoyong nyadiakeun Anjeun PCR Sealing Aluminium Film.Cotaus® PCR pilem sealing mangrupakeun jenis consumables plat sealing cocog pikeun percobaan PCR. Film sealing PCR anu disegel ogé tiasa masihan panyalindungan idéal ngalawan évaporasi pikeun réaksi PCR anu éfisién. Film PCR ieu mastikeun sealing dina piring PCR anjeun kedap udara.

â Spésifikasi: PCR Sealing film
â Nomer modél: CRPC-SF
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: PCR, analisis PCR kuantitatif fluoresensi (qPCR) real-time sareng pangujian sanés dina piring.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
PCR Silicone Mat

PCR Silicone Mat

Cotaus® PCR Silicone Mat mangrupikeun jinis bahan konsumsi piring anu cocog pikeun percobaan PCR. Film sealing PCR anu disegel ogé tiasa masihan panyalindungan idéal ngalawan évaporasi pikeun réaksi PCR anu éfisién.

â Spésifikasi: PCR Sealing film
â Nomer modél: CRPC-SF
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: PCR, analisis PCR kuantitatif fluoresensi (qPCR) real-time sareng pangujian sanés dina piring.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun PCR Sealing Film mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional PCR Sealing Film di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.