Produk

View as  
 
250μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent

250μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent

Cotaus® dedicated ka ngembangkeun, produksi jeung pamasaran consumables pikeun élmu hirup, diagnostics klinis. Tip Pipet Transparan 250μl pikeun Agilent dirancang pikeun stasiun kerja immunoassay énzim otomatis Agilent sareng sistem spiking otomatis pinuh. Urang boga kontrol ketat dina kinerja sarta kualitas rupa consumables.

â Nomer modél: CRAT250-A-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Sadia pikeun workstation immunoassay énzim otomatis pinuh Agilent, sistem spiking otomatis pinuh; MGI, Agilent, Agilent Bravo
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
250μl Transparan Pipet Tip Pikeun Beckman

250μl Transparan Pipet Tip Pikeun Beckman

Salaku pabrik profésional, kami hoyong nyayogikeun anjeun Tip Pipet Transparan 250μl Pikeun Beckman. Cotaus ® fokus kana consumables otomatis dilarapkeun dina S & T Service Industri pikeun 13 taun, dumasar kana téhnologi proprietary, nyadiakeun konsumén jeung lega-garis consumables, R & D, manufaktur, jasa kustomisasi salajengna.

â Spésifikasi: 250μl, transparan
â Nomer modél: CRAT250-B-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng workstation immunoassay énzim otomatis Beckman, sistem loading otomatis pinuh Hamilton, Beckman FX / NX / 3000 / 4000; I5 / I7.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
200μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan

200μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan

Tip pipette otomatis ti Cotaus® cocog pikeun skenario tés laboratorium otomatis. Tip Pipet Transparan 200μl pikeun Tecan cocog pikeun dianggo ku stasiun kerja pipetting otomatis throughput tinggi TECAN sareng sistem dosis otomatis otomatis, utamina pikeun nransferkeun cairan pikeun manipulasi throughput tinggi tina conto biologis.

â Spésifikasi: 200μlï¼Transparan
â Nomer modél: CRAT200-T-TP-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng workstation immunoassay énzim TECAN otomatis pinuh, TECAN Fluent, TECAN ADP, EVO100/EVO200
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan

1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan

Cotaus® Corporation mangrupakeun produsén fokus dina R&D, desain jeung manufaktur rupa consumables otomatis di Cina. 1000μl Transparan Pipet Tip pikeun Tecan nyadiakeun kinerja pipetting akurat kalawan verticality alus teuing jeung nilai CV. A rupa-rupa consumables laboratorium sadia dina jumlah cukup. Kami ngarepkeun janten supplier jangka panjang anjeun.

â Nomer modél: CRAT1000-T-TP-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng workstation immunoassay énzim TECAN otomatis pinuh, TECAN Fluent, TECAN ADP, EVO100/EVO200
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
Flasks Kultur sél

Flasks Kultur sél

Cotaus parantos ngahususkeun kana barang-barang laboratorium langkung ti 13 taun. Flasks kultur sél Cotaus® dirawat TC sareng dirancang sacara ergonomis pikeun gampang dianggo, sareng ayeuna sayogi dina opat ukuran: T25, T75, T175, sareng T225. Simkuring gaduh pabrik kapang urang sorangan tur ngarojong kustomisasi, wilujeng sumping ngahubungan kami.

◉ Spésifikasi: T25 / T75 / T175
◉ Jumlah modél: CRCF-25-SC
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun kultur sél
◉ Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton

50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton

Cotaus ® mangrupakeun produsén badag tur supplier tips pipette otomatis di Cina. Simkuring gaduh 13 taun pangalaman profésional. Simkuring boga fasilitas manufaktur kapang nyadiakeun kustomisasi produk. 50μl Tip Pipet Transparan pikeun Hamilton boga kinerja alus sarta kaunggulan harga, ngawengku pasar Éropa jeung AS.

â Spésifikasi: 50μl, transparan
â Nomer modél: CRAT050-H-TP-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Hamilton pinuh otomatis énzim immunoassay workstation, Hamilton sistem loading otomatis pinuh, Hamilton Microlab STAR runtuyan, Microlab Vantage, Microlab Nimbus, OEM Tignuppa, Zeus pipetting workstation.
......

Maca deuiKirim Pananya