Imah > Produk > Tip Pipet > Pipet Tip Pikeun Tecan > 200μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan
200μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan
  • 200μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan200μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan
  • 200μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan200μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan
  • 200μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan200μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan
  • 200μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan200μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan

200μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan

Tip pipette otomatis ti Cotaus® cocog pikeun skenario tés laboratorium otomatis. Tip Pipet Transparan 200μl pikeun Tecan cocog pikeun dianggo ku stasiun kerja pipetting otomatis throughput tinggi TECAN sareng sistem dosis otomatis otomatis, utamina pikeun nransferkeun cairan pikeun manipulasi throughput tinggi tina conto biologis.

â Spésifikasi: 200μlï¼Transparan
â Nomer modél: CRAT200-T-TP-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng workstation immunoassay énzim TECAN otomatis pinuh, TECAN Fluent, TECAN ADP, EVO100/EVO200
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Bungkusan produk kami cukup kuat pikeun mastikeun integritas sareng kasalametan produk dina kaayaan transportasi anu parah. Salaku hiji supplier alus teuing tina consumables laboratorium di Cina, anjeun pisan wilujeng sumping konsultasi kami ngeunaan purchasing.


Tip Pipet Transparan 200μl pikeun Tecan tiasa cocog sareng kalolobaan alat penanganan cairan otomatis Tecan. Utamana dianggo dina élmu kahirupan, industri farmasi, élmu lingkungan, kaamanan pangan sareng ubar klinis. Produk urang tunduk kana kadali kualitas anu ketat. Kalawan perpendicularity alus teuing jeung koefisien variasi low, aranjeunna nyadiakeun konsumén kalawan kinerja pipetting tepat. Kami ayeuna gaduh 15,000m2 pabrik industri standar, sareng 5,000m2 kelas 100,000 kamar bersih, kalayan mesin cetak suntikan impor Jepang sareng peralatan perakitan otomatis. Kualitas tip pipette alus teuing jeung kaluaran cukup.


Parameter produk

Katerangan

200μl Tip Pipet Transparan pikeun Tecan

Jilid

200 l

Warna

Transparan

Ukuran

D7.9×58.3mm

Beurat

0,43g

Bahan

PP

Aplikasi

Biology molekular, lab consumables

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Pikeun Gratisï¼¼¼1-5 boxï¼

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODM, OEM


Fitur Produk jeung Aplikasi

â200μl Tip Pipet Transparan pikeun Tecan nganggo bahan PP kelas médis alami murni anu diimpor, anu aman sareng ramah lingkungan kalayan korosi anu saé sareng tahan panas.


âTembok tip ngagaduhan élastisitas anu saé sareng henteu gampang cacad dina suhu sareng tekanan anu luhur.


âUjungna ngagaduhan transparansi anu saé, anu cocog pikeun niténan tingkat cair nalika dianggo.


âKelas 100.000 produksi kamar bersih, mastikeun produk DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas.


âUnggal pakét gaduh idéntifikasi nomer barang individu pikeun ngalacak kualitas sareng traceability anu gampang.

Klasifikasi produk

Modél No.

Spésifikasi

Ukuranï¼¼mm¼

Beuratï¼gï¼

Bungkusan

CRAT200-T-TP-B

200μl, Transparan

D7.9×58.3mm

0,43g

Lima kotak padeukeut: 480pcs / kotak, 4320pcs / kasus

CRAF200-T-TP-B

200μl, Transparan sareng saringan

D7.9×58.3mm

0,46g

CRAT200-T-B

200μl, Konduktivitas

D7.9×58.45mm

0,49g

CRAF200-T-B

200μl, Konduktivitas sareng saringan

D7.9×58.45mm

0,52g

CRAT200-T-TP-P

200μl, Transparan

D7.9×58.3mm

0,43g

Paket kotak tunggal: 96pcs / kotak,

50 kotak / bisi, 4800pcs / bisi

CRAF200-T-TP-P

200μl, Transparan sareng saringan

D7.9×58.3mm

0,46g

CRAT200-T-P

200μl, Konduktivitas

D7.9×58.45mm

0,49g

CRAF200-T-P

200μl, Konduktivitas sareng saringan

D7.9×58.45mm

0,52g

 


Hot Tags: 200μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan, Cina, Pabrikan, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.