Cina Otomatis Pipet Tip Produsén jeung Suppliers
Cina Elisa Lempeng Produsén jeung Pabrik
Cina PCR Consumables Produsén
Cina Cell Budaya Consumables Factory

Tip Pipet

Tip Pipet

Cotaus & reg; nyaéta produsén tip pipette otomatis profésional sarta supplier, nyadiakeun konsumén jeung sagala rupa spésifikasi tips pipette otomatis. Unggal produk minuhan sarat kualitas customer urang. The Cotaus & reg; parusahaan boga leuwih ti sapuluh taun sajarah ngembangkeun. Kami ngagaduhan aréa pabrik 15,000m². Simkuring gaduh tim design urang sorangan sarta profésional precision tinggi kapang manufaktur parusahaan. Dilengkepan alat pangolahan anu nembé diimpor ti Jepang, bengkel produksi ngagaduhan efisiensi produksi anu luhur sareng kapasitas anu cekap.

Produk séri tip pipette otomatis cocog pikeun sagala rupa skénario deteksi ékspérimén otomatis dina industri jasa élmu kahirupan. Cocog pikeun TECAN, Hamilton, Agilent, Beckman, Xantus, Apricot Designs sareng workstations pipetting otomatis high-throughput séjén, sistem sampling otomatis, utamana dipaké pikeun distribusi cair jeung mindahkeun, pikeun ngahontal operasi throughput tinggi sampel biologis. Ujung pipette dirancang taliti tur disahkeun. Kami ngaliwat sababaraha kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun konsistensi produk. Kalawan verticality alus teuing jeung nilai CV, ujung pipette nyadiakeun kinerja pipetting akurat.

Ujung pipette otomatis kami stabil, diproduksi sareng dikokolakeun saluyu sareng sistem ISO13485. Kualitas produk geus dipikawanoh lega ku konsumén. Tip pipette otomatis tiasa ngabantosan para nasabah pikeun ngajalankeun ékspérimén langkung éfisién. Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun tips pipette otomatis.

Asam Nukléat

Asam Nukléat

Produk Asam Nukléat Cotaus dirancang pikeun nyumponan kabutuhan stasiun kerja otomatis sareng laboratorium pikeun ékstraksi sareng amplifikasi asam nukléat. Produk sayogi dina sagala rupa ukuran pelat sumur jero sareng pelat / tabung PCR.


96 pelat sumur jero dipaké pikeun tinggi-throughput kempelan sampel cair jeung Pergaulan, kalawan V-handap sarta U-handap designs.PCR produk téh cocog pikeun tinggi-throughput, PCR otomatis tur réaksi qPCR. Desain rok kaasup euweuh rok, satengah rok, rok pinuh sarta klasifikasi lianna. Pikeun meunangkeun kualitas stabil sarta konsistensi bets, sadaya produkgeus lulus completeness ketat tur évaporasi test, nu ngajamin yén pamaké bisa ménta data eksperimen akurat tur dipercaya. Naon deui éta hargana bisa dipake.


Kabéh Cotaus & reg; produk anu dihasilkeun sarta dikokolakeun luyu ketat jeung sistem ISO13485. Kami geus dipikawanoh lega ku konsumén pikeun kualitas alus teuing jeung jasa kami. Consumables laboratorium urang boga tujuan pikeun mantuan konsumén beroperasipercobaan leuwih éfisién. Pilih kami, pilih efisiensi.


Budaya sél

Budaya sél

Cotaus & reg; mangrupakeun produsén consumables budaya sél Cina profésional sarta supplier. Kami gaduh sajarah langkung ti sapuluh taun dina widang bahan-bahan laboratorium. Kami ngagaduhan tim anu luar biasa R&D kamampuan sareng perusahaan manufaktur kapang profésional. Urang boga pabrik produksi 15.000ã¡, dilengkepan parabot produksi diimpor ti Jepang pikeun mastikeun produksi cukup.

Cotaus & reg; piring kultur sél sadia dina 5 kategori: 6-sumur, 12-sumur, 24-sumur, 48-sumur jeung 96-sumur. Produk nu dirancang kalayan handap datar tur bisa dipaké pikeun sagala jenis sél, kayaning percobaan kloning, percobaan transfection sél. Piring kultur sél urang tiasa dianggo pikeun sél anu patuh sareng gantung.

Kabéh Cotaus & reg; produk dijieun jeung dikokolakeun nurutkeun sistem ISO 13485. Kami parantos nampi sertipikat CE sareng FDA, sareng produk kami parantos disatujuan ku konsumén domestik sareng internasional. Pelat kultur sél urang ngalaksanakeun saé sareng tiasa ngajamin hasil pangguna. Milih kami hartina milih akurasi jeung efisiensi.

Produk Diulas

Tentang Kami

Suzhou Cotaus Biomédis Téhnologi Co., Ltd diadegkeun dina 2010. Cotaus museurkeun kana consumables otomatis dilarapkeun dina industri jasa S&T, dumasar kana téhnologi proprietary, Cotaus bisa nyadiakeun lega-garis jualan, R&D, manufaktur, salajengna customization services.Our utama produk anu Automated pipette Tip, PCR Plate / Tube, Well Plate, Cell Culture and other laboratory automation disposable plastic consumables.
Dina hiji tim R&D mandiri, Cotaus nyepeng pabrik manufaktur kapang precision tinggi di Suzhou, impor parabot canggih tur mesin manufaktur, mawa kaluar produksi kaamanan luyu jeung sistem ISO 13485. Urang nyadiakeun consumables otomatis kalawan kualitas luhur tur stabil ka konsumén urang. Produk urang loba dipaké dina élmu hirup, industri farmasi, élmu lingkungan, kaamanan pangan, ubar klinis jeung widang lianna. Konsumén kami nutupan langkung ti 70% perusahaan anu didaptarkeun IVD sareng langkung ti 80% Labs Klinis Independent di China.
Cotaus parantos ngalaksanakeun distribusi industri di Taicang taun 2022, ngawangun pabrik cerdas 5G énggal. Pikeun ngahontal visi enterpris - "Ningkatkeun kaséhatan, nyiptakeun kahirupan anu saé", kami komitmen kana diversifikasi produk, globalisasi bisnis, merek luhur.

Produk Anyar

Widang APLIKASI

  • Third Party Testing Laboratory Laboratorium Tés Pihak Katilu

    Urang nyadiakeun rupa-rupa produk ka laboratories.Common pihak-katilu aplikasi anu hépatitis, kasakit dikirimkeun séksual, eugenics, gén kasakit genetik, kanker sarta deteksi kasakit lianna.

  • Medical Institution Institusi Médis

    Consumables IVD kami dianggo di seueur lembaga médis, ngalangkungan sadayana prosés perawatan panyakit, sapertos diagnosis awal, pilihan skéma perawatan, deteksi perawatan, ramalan sareng pamariksaan fisik.

  • Scientific Research Institution Lembaga Panalungtikan Ilmiah

    Loba sakola jeung lembaga panalungtikan ilmiah milih ngagunakeun produk urang dina panalungtikan klinis, percobaan akademik, screening ubar, ngembangkeun ubar anyar, kaamanan pangan, deteksi gén sato jeung tutuwuhan, jsb.

  • Blood Bank Bank getih

    Simkuring gaduh consumables dipaké pikeun screening getih, idéntifikasi golongan getih sarta ngawaskeun kualitas getih, nu bisa dilarapkeun ka TECAN, Sistim distribusi sampel otomatis Star, Kinérja sarta bep-3 énzim-numbu percobaan sistem pos-processing otomatis, deteksi asam nukléat otomatis tur ngolah. sistem, jsb.

Warta