Imah > Produk > Asam Nukléat > Pasagi liang Deep Sumur Plate > 1.2ml Square U handap Deep Sumur Plate
1.2ml Square U handap Deep Sumur Plate
  • 1.2ml Square U handap Deep Sumur Plate1.2ml Square U handap Deep Sumur Plate
  • 1.2ml Square U handap Deep Sumur Plate1.2ml Square U handap Deep Sumur Plate
  • 1.2ml Square U handap Deep Sumur Plate1.2ml Square U handap Deep Sumur Plate
  • 1.2ml Square U handap Deep Sumur Plate1.2ml Square U handap Deep Sumur Plate

1.2ml Square U handap Deep Sumur Plate

Cotaus® 1.2ml Square U bottom Deep Well Plate anu alus teuing pikeun ékstraksi DNA génomik jeung ékstraksi DNA plasmid ogé ékstraksi asam nukléat jeung purifikasi rupa sampel. Manipulasi cair otomatis throughput tinggi ngamungkinkeun operasi throughput anu luhur, sapertos protéin anu présipitasi, ékstraksi cair, jaringan sato, baktéri, pepelakan, taneuh, conto klinis, ragi, jsb.

â Spésifikasi: 1.2ml, transparan
â Nomer modél: CRDP12-SU-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun pipette multi-kanal sareng alat automation, pikeun nyumponan sarat workstation otomatis sareng laboratorium.
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Dipaké kualitas luhur, bahan PP murni pikeun stabilitas tinggi, mastikeun euweuh réaksi kimiawi jeung réagen test. Deep Well Plate tiasa disimpen dina suhu subzero ti -40 dugi ka -80ºC, ogé tiasa diotoklaf dina 20Psi, 121ºC salami 20 menit. Éta ogé tiasa toléran gaya centrifuge sustainable maksimum dina 4000g. Alus flatness, ngaliwatan ketat hawa tightness inspeksi pinuh, pikeun mastikeun yén plat sumur teu bocor cair. Liang buleud atanapi liang pasagi sayogi dina jilid 0,35 ml, 1,2 ml, 1,3 ml, 2,0 ml sareng 2,2 ml. Sarta ogé bisa ngaropéa pikeun pamundut anjeun.

Cotaus & reg; 1.2ml Square U handap Deep Well Plate anu idéal pikeun prosés screening-throughput tinggi jeung neundeun jangka panjang. Éta sadayana dimimitian ku kajelasan tinggi, polipropilén ultra-murni, digabungkeun sareng téknik injection molding proprietary pikeun ngahasilkeun kapal anu jelas-luhur anu luar biasa kuat, tahan kimia, sareng murni. Ketebalan dinding handap sareng sisi piring seragam, sareng bagian luhur piring orifice datar sareng seragam, anu cocog pikeun sealing, sareng ukuran liang konsisten. Ieu bisa disegel ku pilem napel, panas-disegel atawa dipaké babarengan jeung autoclaved panutup piring jero-sumur. Cai mibanda flatness alus tur bisa diangkut pikeun jarak jauh sanggeus disegel ku pilem panas-sealing. Pelat sumur tiasa diautoklaf (121â, 20 menit).


Parameter produk

Katerangan

1.2ml Square U handap Deep Sumur Plate

Jilid

1,2 ml

Warna

Transparan

Wangun sumur

pasagi

Wangun handap

Bentuk U

Array

8×12

Ukuran

127,5 × 85,5 × 24 mm

Beurat

g

Bahan

Polipropilén

Aplikasi

Ékstraksi DNA génomik, ékstraksi DNA plasmid ogé ékstraksi asam nukléat jeung

purifikasi rupa sampel. High-throughput manipulasi cair otomatis pikeun

operasi-throughput tinggi, kayaning protéin precipitated, ékstraksi cair, jaringan sato,

baktéri, tutuwuhan, taneuh, sampel klinis, ragi, jsb.

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Gratisï¼¼(1-5 pcsï¼).

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODM, OEM


Fitur Produk jeung Aplikasi

â1.2ml Square Hole U handap pikeun Deep Sumur Plate.


âDijieunna tina bahan PP kalayan kualitas luhur, pisan transparan dina penampilan.


âSumur dilabélan dina pola alfa-numerik standar pikeun nyederhanakeun idéntifikasi sampel, sareng tiasa ditumpuk pikeun gampang disimpen.


âUnggal sumur gaduh pasisian sealing mandiri pikeun nyegah kontaminasi silang.


âBisa dipaké kalawan panutup mat fléksibel atawa film sealing napel pikeun ngurangan évaporasi sampel sarta kontaminasi.


âSquare ogé, desain U-handap mastikeun residual sampel minimum.

Klasifikasi produk

Modél No.

Spésifikasi

Ukuranï¼¼mm¼

Bungkusan

CRDP12-SV-9

96 sumur, Lubang pasagi, 1.2mlï¼Retensi Rendahï¼V-handapna

127,8 × 85,5 × 24 mm

5 piring/bagï¼10 bag/ctn

CRDP12-SU-9

96 sumur, SquareHole, 1.2mlï¼Retensi Rendahï¼U-handap

127,5 × 85,5 × 24 mm

5 piring/bagï¼10 bag/ctn

CRDP22-SV-9

96 sumur,SquareHole, 2.2mlï¼Retention Lowï¼V-handap

127,8 × 85,5 × 41 mm

5 piring/bagï¼10 bag/ctn

CRDP22-SU-9

sumur 96, SquareHole, 2.2mlï¼Retention Lowï¼U-handap

127,3 × 85,3 × 41,6 mm

5 piring/bagï¼10 bag/ctn

 


Hot Tags: 1.2ml Square U handap Deep Well Plate, Cina, Produsén, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.