Imah > Produk > Panyimpenan Sampel

Cina Panyimpenan Sampel Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus mangrupikeun produsén profésional sareng supplier produk plastik anu tiasa dianggo pikeun industri IVD di Cina. produk gudang sampel nu sadia dina vials cryogenic, tabung centrifuge, botol réagen jeung reagen reservoirs.Sample konsumsi gudang pikeun minuhan kaperluan gudang jangka pondok tur jangka panjang réagen béda. Dijieunna tina PP impor, produk gudang sampel urang téh bisa tahan -196â suhu low. Kalayan desain témbok kandel sareng skala anu jelas, gampang pikeun niténan sampel anjeun. ring Silicone dipaké antara thread cap jeung awak tube pikeun mastikeun sealing.Each kedap pakét ieu dilengkepan labél individu keur genah Anjeun.


Urang ngahususkeun dina produksi jeung jualan consumables laboratorium pikeun leuwih ti 13 jeung, kabéh produk anu dijieun tur junun luyu jeung ISO 13485 standards.Cotaus & reg; ngajual produk na ka Asia Tenggara, Amérika Kalér jeung Éropa sarta dipercaya ku konsumén sakuliah dunya pikeun kualitas alus teuing jeung layanan alus.

View as  
 
384 Saluran Reagen Waduk

384 Saluran Reagen Waduk

Waduk réagen saluran Cotaus® 384 kalayan desain piramida sareng Trough Bottom ngamajukeun corong cairan pikeun maksimalkeun pamulihan réagen ku tip pipette. ayeuna aya dina pilihan steril. Waduk anu sampurna diadaptasi kana alat workstation runtuyan manual atawa otomatis.

◉ Spésifikasi: 4/8/12/96/384 saluran individu
◉ Nomer modél: CRRE-TP-384
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun alat-alat penanganan cairan otomatis
◉ Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
96 Saluran Réagen Waduk

96 Saluran Réagen Waduk

Lamun anjeun make 96 Channel Reagent Reservoir dina prosés pipetting otomatis, cairanana teu bisa dicokot pinuh alatan tegangan permukaan cairan dina tank datar-bottomed. The Cotaus®Reagent Reservoir bisa nungkulan eta, ku kituna pikeun ngurangan résidu cair. Ogé aya papan gelombang nu cocog datar-bottomed, 96-sumur Embung, nu bisa nyingkahan leungitna cairan salila operasi.

◉ Spésifikasi: 4/8/12/96/384 saluran individu
◉ Nomer modél: CRRE-TP-96
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun alat-alat penanganan cairan otomatis
◉ Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
12 Saluran Réagen Waduk

12 Saluran Réagen Waduk

Waduk bupati saluran Cotaus® 12 nganggo polipropilén parawan kelas médis anu diimpor, anu cocog sareng cocog pikeun neundeun kalolobaan solusi organik, solusi asam sareng basa sareng cairan laboratorium anu sanés.

◉ Spésifikasi: 4/8/12/96/384 saluran individu
◉ Nomer modél: CRRE-TP-12
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun alat-alat penanganan cairan otomatis
◉ Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
4 Saluran Reagen Waduk

4 Saluran Reagen Waduk

Waduk bupati saluran Cotaus® 4 gaduh struktur polipropilén kalayan kasabaran kimiawi anu saé. Waduk bupati kami dirancang slopped sangkan gampang pipette réagen anjeun, sarta bahan baku kalayan perlakuan permukaan hidrofilik Inert bisa nyegah cairan nempel kana tembok samping salila élusi, sarta sahingga jumlah handap réagen nutupan handap.

◉ Spésifikasi: 4/8/12/96/384 saluran individu
◉ Nomer modél: CRRE-TP-4
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun alat-alat penanganan cairan otomatis
◉ Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
8 Saluran Réagen Waduk

8 Saluran Réagen Waduk

Waduk réagen saluran Cotaus® 8 dirancang pikeun mantuan dina mindahkeun repetitive atawa cair. Desain Piramida sareng Trough Bottom ngamajukeun corong cairan pikeun maksimalkeun pamulihan réagen ku tip pipette. Profil low idéal pikeun tip volume leutik. Ngagunakeun polipropilén jelas nu sacara kimia inert pikeun aplikasi kimia combinatorial pikeun nyegah waduk tumpuk nempel babarengan.

◉ Spésifikasi: 4/8/12/96/384 saluran individu
◉ Nomer modél: CRRE-TP-8
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun alat-alat penanganan cairan otomatis
◉ Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
Botol réagen

Botol réagen

Cotaus® mangrupikeun produsén profésional sareng supplier barang-barang laboratorium di Cina. Kami nyumponan kabutuhan palanggan sareng produk sareng jasa kualitas luhur. Botol réagen Cotaus nyaéta botol tembus sungut anu lega sareng tutup screw polipropilén. Autoclavable sareng résistansi kimia umum anu saé. Cocog jeung cair jeung padet.

Spésifikasi: 5ml/15ml/30ml/60ml/125ml/250ml/500ml
â Nomer modél: CRRB5-W
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Loba dipaké di laboratorium panalungtikan ilmiah,
universitas, médis & kaséhatan sarta usaha IVD.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
Cotaus parantos ngahasilkeun Panyimpenan Sampel mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Panyimpenan Sampel di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.