Imah > Produk > Tip Pipet > Pipet Tip Pikeun Tecan

Cina Pipet Tip Pikeun Tecan Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; mangrupakeun tip pipette Cina profésional pikeun produsén sarta supplier Tecan. Tips pipette pikeun Tecan sadia dina transparan sarta conductive. Éta utamana dipaké pikeun TECAN pinuh otomatis énzim immunoassay workstation, TECAN béntés, TECAN ADP, EVO100 / EVO2000. Kami khusus dina produksi sareng penjualan barang-barang laboratorium salami langkung ti sapuluh taun. Kami geus diékspor produk urang ka puluhan nagara kalawan produk unggulan urang jeung layanan alus.
View as  
 
200μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan

200μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan

Tip pipette otomatis ti Cotaus® cocog pikeun skenario tés laboratorium otomatis. Tip Pipet Transparan 200μl pikeun Tecan cocog pikeun dianggo ku stasiun kerja pipetting otomatis throughput tinggi TECAN sareng sistem dosis otomatis otomatis, utamina pikeun nransferkeun cairan pikeun manipulasi throughput tinggi tina conto biologis.

â Spésifikasi: 200μlï¼Transparan
â Nomer modél: CRAT200-T-TP-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng workstation immunoassay énzim TECAN otomatis pinuh, TECAN Fluent, TECAN ADP, EVO100/EVO200
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan

1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan

Cotaus® Corporation mangrupakeun produsén fokus dina R&D, desain jeung manufaktur rupa consumables otomatis di Cina. 1000μl Transparan Pipet Tip pikeun Tecan nyadiakeun kinerja pipetting akurat kalawan verticality alus teuing jeung nilai CV. A rupa-rupa consumables laboratorium sadia dina jumlah cukup. Kami ngarepkeun janten supplier jangka panjang anjeun.

â Nomer modél: CRAT1000-T-TP-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng workstation immunoassay énzim TECAN otomatis pinuh, TECAN Fluent, TECAN ADP, EVO100/EVO200
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Tecan

50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Tecan

Cotaus® mangrupikeun supplier profésional pikeun bahan laboratorium di Cina. Cotaus® ogé bisa nyadiakeun ladenan kustomisasi profésional pikeun rupa-rupa consumables laboratorium. Tip pipette diproduksi di kamar bersih Kelas 100,000. Urang ngagunakeun bahan baku kualitas luhur, alat precision, jeung prosés manufaktur canggih dina produk urang. Tip Pipet Transparan 50μl Pikeun Tecan dirancang pikeun dianggo sareng stasiun pipetting otomatis Tecan.

â Spésifikasi: 50μlï¼Transparan
â Nomer modél: CRAT050-T-TP-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng workstation immunoassay énzim TECAN otomatis pinuh, TECAN Fluen......

Maca deuiKirim Pananya
1000μl Tip Pipet Konduktif Pikeun Tecan

1000μl Tip Pipet Konduktif Pikeun Tecan

Cotaus® Corporation mangrupakeun produsén fokus dina R&D, desain jeung manufaktur rupa consumables otomatis di Cina. The 1000μl Konduktif Pipet Tip Pikeun Tecan nyadiakeun kinerja pipetting akurat kalawan verticality alus teuing jeung nilai CV.

â Spésifikasi: 1000μlï¼konduktif
â Jumlah modél: CRAT1000-T-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng workstation immunoassay énzim TECAN otomatis pinuh, TECAN Fluent, TECAN ADP, EVO100/EVO200
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
200μl Tip Pipet Konduktif Pikeun Tecan

200μl Tip Pipet Konduktif Pikeun Tecan

Tip Pipet Konduktif 200μl Pikeun Tecan ti Cotaus® cocog pikeun skenario tés laboratorium otomatis TECAN. Ujung utamana pikeun nransferkeun cairan pikeun manipulasi throughput luhur sampel biologis.

â Spésifikasi: 200μl, konduktif
â Nomer modél: CRAT200-T-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng workstation immunoassay énzim TECAN otomatis pinuh, TECAN Fluent, TECAN ADP, EVO100/EVO200
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
50μl Tip Pipet Konduktif Pikeun Tecan

50μl Tip Pipet Konduktif Pikeun Tecan

Cotaus® mangrupikeun supplier profésional pikeun bahan laboratorium di Cina. Tip Pipet Konduktif 50μl Pikeun Tecan tiasa cocog sareng Penanganan Cairan Otomatis TECAN di pasar. Tip pipette diproduksi di kamar bersih Kelas 100,000.

â Spésifikasi: 50μlï¼konduktif
â Jumlah modél: CRAT050-T-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng workstation immunoassay énzim TECAN otomatis pinuh, TECAN Fluent, TECAN ADP, EVO100/EVO200
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Pipet Tip Pikeun Tecan mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Pipet Tip Pikeun Tecan di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.