Imah > Produk > Tip Pipet > TIP&CUP Tip Pipet

Cina TIP&CUP Tip Pipet Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; nyaéta profésional Cina TIP & CUP pipette tip produsén sarta supplier. Produk utamana lumaku pikeun Cobas e601, e602, e411 electrochemiluminescence immunoassay analyzer. Tip & cangkir dijieun ku ngagunakeun bahan baku PP impor sarta cartridges kualitas luhur. Produkna gaduh résistansi suhu anu saé sareng moal cacad dina suhu sareng tekanan anu luhur. Desain produk tepat minuhan sistem analisis model béda tina luminometers. Kami khusus dina produksi sareng penjualan barang-barang laboratorium salami langkung ti sapuluh taun. Kami geus diékspor produk urang ka puluhan nagara kalawan produk alus teuing jeung layanan alus.
View as  
 
TIP & CUP Pikeun Roche

TIP & CUP Pikeun Roche

Cotaus® dedicated ka ngembangkeun, produksi jeung pamasaran consumables pikeun élmu hirup, diagnostics klinis. TIP&CUP Pikeun Roche utamana lumaku pikeun Cobas e601, e602, e411 electrochemiluminescence immunoassay analyzer. Urang boga kontrol ketat dina kinerja sarta kualitas rupa consumables.

â Jumlah modél: CRTC200-RC
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Sadia pikeunCobas e601, e602, e411 electrochemiluminescence immunoassay analyzer
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
200μl TIP&CUP Pikeun Roche

200μl TIP&CUP Pikeun Roche

Cotaus® mangrupikeun produsén anu luar biasa sareng supplier barang-barang otomatis di Cina. The 200μl TIP&CUP Pikeun Roche utamana lumaku pikeun Cobas e601, e602, e411 electrochemiluminescence immunoassay analyzer. Urang boga kontrol ketat dina kinerja sarta kualitas rupa consumables. Cotaus® ngaharepkeun janten supplier jangka panjang anjeun pikeun bahan-bahan laboratorium anu stabil sareng efisien.

â Nomer modél: CRTC200-RC-TIP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Sadia pikeunCobas e601, e602, e411 electrochemiluminescence immunoassay analyzer
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun TIP&CUP Tip Pipet mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional TIP&CUP Tip Pipet di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.