Imah > Produk > Tip Pipet > Pipet Tip Pikeun Hamilton

Cina Pipet Tip Pikeun Hamilton Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus mangrupakeun produsén profésional ti pipette tip Pikeun hamilton sarta supplier of Hamilton pipette tips di Cina. The tips pipette utamana dipaké dina Hamilton pinuh otomatis énzim immunoassay workstation, Hamilton sistem loading pinuh otomatis, Hamilton Microlab STAR runtuyan, Microlab Vantage, Microlab Nimbus, OEM Tignuppa, Zeus pipetting workstation.We milih bahan baku PP diimpor pikeun manufaktur. Stabilitas kimia produk tiasa mastikeun katepatan hasil ékspérimén. Produkna diproduksi sareng dibungkus dina kamar bersih kelas 100,000, teu aya DNase, RNase, teu aya kontaminasi pirogen. Kami khusus dina produksi sareng penjualan barang-barang laboratorium salami langkung ti sapuluh taun. Kami geus diékspor produk urang ka puluhan nagara kalawan produk unggulan urang jeung layanan alus.
View as  
 
50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton

50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton

Cotaus ® mangrupakeun produsén badag tur supplier tips pipette otomatis di Cina. Simkuring gaduh 13 taun pangalaman profésional. Simkuring boga fasilitas manufaktur kapang nyadiakeun kustomisasi produk. 50μl Tip Pipet Transparan pikeun Hamilton boga kinerja alus sarta kaunggulan harga, ngawengku pasar Éropa jeung AS.

â Spésifikasi: 50μl, transparan
â Nomer modél: CRAT050-H-TP-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Hamilton pinuh otomatis énzim immunoassay workstation, Hamilton sistem loading otomatis pinuh, Hamilton Microlab STAR runtuyan, Microlab Vantage, Microlab Nimbus, OEM Tignuppa, Zeus pipetting workstation.
......

Maca deuiKirim Pananya
300μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton

300μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton

Anjeun tiasa yakin mésér Tip Pipet Transparan 300μl Pikeun Hamilton ti pabrik kami. Cotaus ® mangrupa produsén tip pipette otomatis di Cina jeung panalungtikan sarta pamekaran bebas salaku inti. Simkuring gaduh tim R&D profésional sarta parusahaan manufaktur kapang, urang bisa nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur sarta jasa kustomisasi profésional.

â Spésifikasi: 300μl, transparan
â Nomer modél: CRAT300-H-TP-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Hamilton pinuh otomatis énzim immunoassay workstation, Hamilton sistem loading otomatis pinuh, Hamilton Microlab STAR runtuyan, Microlab Vantage, Microlab Nimbus, OE......

Maca deuiKirim Pananya
1000μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton

1000μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton

Mésér 1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton anu kualitasna luhur langsung kalayan harga murah. Cotaus ® mangrupakeun produsén profésional tina IVD consumables di China.We ngagunakeun bahan baku diimpor, pinuh otomatis parabot produksi calakan, téhnologi produksi canggih, sarta sistem manajemen kualitas terpadu pikeun mastikeun produk urang boga kualitas alus tur kinerja.

â Spésifikasi: 1000μlï¼Transparan
â Nomer modél: CRAT1000-H-TP-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Hamilton pinuh otomatis énzim immunoassay workstation, Hamilton sistem loading otomatis pinuh, Hamilton Microlab STAR runtuyan, Microlab Vantage,......

Maca deuiKirim Pananya
1000μl Tip Pipet Konduktif Pikeun Hamilton

1000μl Tip Pipet Konduktif Pikeun Hamilton

Urang make bahan baku diimpor, pinuh otomatis parabot produksi calakan, téhnologi produksi canggih, sarta sistem manajemen kualitas terpadu pikeun mastikeun produk urang boga kualitas alus tur performance.The 1000μl Conductive Pipet Tip Pikeun Hamilton geus dirancang taliti tur rigorously disahkeun pikeun pas sampurna kalawan Hamilton. workstations pipetting otomatis.

â spésifikasi: 1000μlï¼konduktif
â Nomer modél: CRAT1000-H-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Hamilton pinuh otomatis énzim immunoassay workstation, Hamilton sistem loading otomatis pinuh, Hamilton Microlab STAR runtuyan, Microlab Vantage, Microlab Nim......

Maca deuiKirim Pananya
300μl Tip Pipet Konduktif Pikeun Hamilton

300μl Tip Pipet Konduktif Pikeun Hamilton

Cotaus® nyaéta parusahaan manufaktur pipette otomatis kalawan panalungtikan sarta pamekaran bebas salaku inti, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur sarta jasa ngaropéa profésional. Tip Pipet Konduktif 300μl Pikeun Hamilton diproduksi di kamar bersih kelas 100,000 nganggo bahan PP impor pikeun rupa-rupa aplikasi penanganan cairan otomatis. Urang ngabagéakeun inquiries Anjeun.

â Spésifikasi: 300μl, konduktif
â Nomer modél: CRAT300-H-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Hamilton pinuh otomatis énzim immunoassay workstation, Hamilton sistem loading otomatis pinuh, Hamilton Microlab STAR runtuyan, Microlab Vanta......

Maca deuiKirim Pananya
50μl Tip Pipet Konduktif Pikeun Hamilton

50μl Tip Pipet Konduktif Pikeun Hamilton

Salaku produsén pipette conductive, pipette conductive Cotaus® dijual di sakuliah dunya. 50μl Conductive Pipette Tip For Hamilton sadayana diproduksi ku bengkel beberesih kelas 100,000 PP, anu dipariksa sacara saksama sareng dievaluasi sacara saksama pikeun mastikeun yén teu aya pirogen, henteu éndotoksin, henteu DNase sareng RNase.

â Spésifikasi: 50μl, konduktif
â Nomer modél: CRAT050-H-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Hamilton pinuh otomatis énzim immunoassay workstation, Hamilton sistem loading otomatis pinuh, Hamilton Microlab STAR runtuyan, Microlab Vantage, Microlab Nimbus, OEM Tignuppa, Zeus pipetting works......

Maca deuiKirim Pananya
Cotaus parantos ngahasilkeun Pipet Tip Pikeun Hamilton mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Pipet Tip Pikeun Hamilton di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.