Imah > Produk > Asam Nukléat > Plat PCR

Cina Plat PCR Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; mangrupakeun produsén piring PCR profésional Cina sarta supplier. Kami geus fokus dina widang automation consumables, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa spésifikasi produk jeung jasa kustomisasi produk. plat PCR dihasilkeun kalayan bahan baku PP diimpor, nu boga pangaruh mindahkeun panas alus. Éta cocog pikeun réaksi PCR sareng qPCR. Desain transparan sarta rok mantuan pikeun niténan cairanana. Kami khusus dina produksi sareng penjualan barang-barang laboratorium salami langkung ti sapuluh taun. Urang ngekspor produk urang ka puluhan nagara kalawan produk alus teuing jeung layanan alus.
View as  
 
96 sumur 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate

96 sumur 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate

Cotaus® geus fokus dina rarancang, pabrik jeung pamasaran consumables pikeun PCR, qPCR & sequencing saprak 2010. Ku kituna, urang proudly nyadiakeun rentang komprehensif ngeunaan tabung PCR jeung 8-strip tube, piring PCR jeung parafilm pikeun pamakéan manual tur robotic. . Sadaya 96 Muhun 0.2ml Transparan Satengah Rok PCR Plate dijieun tina parawan, polipropilén kelas médis sarta Certified bébas tina DNase, RNase na pirogen.

â Spésifikasi: 200μl, transparan
â Nomer modél: CRPC20-9-TP-HS
â Ngaran merek: Cotaus®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Aplikasi: Cocog pikeun alat PCR gradién sareng alat PCR kuantitatif fluoresensi.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
96 sumur 0.2ml Double Warna Rok pinuh PCR Plate

96 sumur 0.2ml Double Warna Rok pinuh PCR Plate

Cotaus® geus fokus dina rarancang, pabrik jeung pamasaran consumables pikeun PCR, qPCR & sequencing saprak 2010. Ku kituna, urang proudly nyadiakeun rentang komprehensif ngeunaan tabung PCR jeung 8-strip tube, piring PCR jeung parafilm pikeun pamakéan manual tur robotic. . Sadaya 96 sumur 0.2ml ganda warna rok pinuh piring PCR anu dijieun tina parawan, polipropilén kelas médis sarta Certified bébas tina DNase, RNase na pirogen.

â Spésifikasi: 0.2ml, warna ganda
â Nomer modél: CRPC20-9-D-FS
â Ngaran merek: Cotaus®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Aplikasi: Cocog pikeun alat PCR gradién sareng alat PCR kuantitatif fluoresensi.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
384 Sumur 40μl Plat PCR Bodas

384 Sumur 40μl Plat PCR Bodas

Anjeun tiasa yakin mésér 384 Sumur 40μl Plat PCR Bodas ti pabrik kami. Cotaus ®PCR consumables kaasup piring PCR jeung tabung PCR, kalawan kelir bodas tur transparan. Desain rok kaasup euweuh rok, satengah rok, rok pinuh sarta klasifikasi lianna. Rupa-rupa consumables PCR sadia pikeun konsumén pikeun minuhan kabutuhan laboratorium béda. Pelat PCR ngagunakeun polipropilén kelas médis impor purity tinggi.

â spésifikasi: 40µl, Rok pinuh bodas
â Nomer modél: CRPC04-3-W-FS
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Aplikasi: Cocog pikeun alat PCR gradién sareng alat PCR kuantitatif fluoresensi.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
384 Sumur 40μl Lempeng PCR Transparan

384 Sumur 40μl Lempeng PCR Transparan

Salaku pabrik profésional, kami hoyong nyayogikeun anjeun 384 Sumur 40μl Plat PCR Transparan. Cotaus ®PCR consumables kaasup piring PCR jeung tabung PCR, kalawan kelir bodas tur transparan. Desain rok kaasup euweuh rok, satengah rok, rok pinuh sarta klasifikasi lianna. Rupa-rupa consumables PCR sadia pikeun konsumén pikeun minuhan kabutuhan laboratorium béda. Pelat PCR ngagunakeun polipropilén kelas médis impor purity tinggi.

â Spésifikasi: 40µl, Rok Pinuh Transparan
â Nomer modél: CRPC04-3-TP-FS
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Aplikasi: Cocog pikeun alat PCR gradién sareng alat PCR kuantitatif fluoresensi.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
96 Muhun 0.1ml Bodas Rok pinuh PCR Plate

96 Muhun 0.1ml Bodas Rok pinuh PCR Plate

Anjeun tiasa yakin mésér 96 Muhun 0.1ml Bodas Rok Pinuh PCR Plate ti pabrik kami. Cotaus ® geus fokus dina rarancang, pabrik jeung pamasaran consumables pikeun PCR, qPCR & sequencing saprak 2010, jadi ayeuna urang proudly nyadiakeun rentang komprehensif ngeunaan tabung PCR jeung 8-strips tube, piring PCR jeung film sealing pikeun manual jeung robotic. use.qPCR merlukeun deteksi kuantitatif real-time inténsitas sinyal fluoresensi, sarta leuwih importantly, transmisi sinyal fluoresensi sénsitip sarta akurat.

â Spésifikasi: o.1mL, Bodas
â Nomer modél: Rok Pinuh Bodas
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Aplikasi: Cocog pikeun alat PCR gradién sa......

Maca deuiKirim Pananya
96 sumur 0.1ml Double Warna Rok pinuh PCR Plate

96 sumur 0.1ml Double Warna Rok pinuh PCR Plate

Anjeun tiasa yakin mésér 96 Muhun 0.1ml Double Warna Rok PCR Plate tina pabrik kami. Cotaus ® mangrupakeun produsén profésional sarta supplier of consumables PCR di Cina. Desain pelat Rok pinuh cocog pikeun kalolobaan instrumen PCR pikeun sealing sareng penanganan anu gampang. Produk kami disambut pisan ku para nasabah di Cina, Amérika Kalér sareng Eropa, sareng kami ngarepkeun hubungan koperasi anu hadé sareng anjeun.

â Spésifikasi: 100μl, Warna Ganda, Rok Pinuh
â Nomer modél: CRPC10-9-D-FS
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Aplikasi: Cocog pikeun alat PCR gradién sareng alat PCR kuantitatif fluoresensi.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
Cotaus parantos ngahasilkeun Plat PCR mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Plat PCR di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.