Imah > Produk > Tip Pipet > Pipet Tip Pikeun Tecan > 50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Tecan
50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Tecan
  • 50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Tecan50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Tecan
  • 50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Tecan50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Tecan
  • 50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Tecan50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Tecan
  • 50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Tecan50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Tecan

50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Tecan

Cotaus® mangrupikeun supplier profésional pikeun bahan laboratorium di Cina. Cotaus® ogé bisa nyadiakeun ladenan kustomisasi profésional pikeun rupa-rupa consumables laboratorium. Tip pipette diproduksi di kamar bersih Kelas 100,000. Urang ngagunakeun bahan baku kualitas luhur, alat precision, jeung prosés manufaktur canggih dina produk urang. Tip Pipet Transparan 50μl Pikeun Tecan dirancang pikeun dianggo sareng stasiun pipetting otomatis Tecan.

â Spésifikasi: 50μlï¼Transparan
â Nomer modél: CRAT050-T-TP-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng workstation immunoassay énzim TECAN otomatis pinuh, TECAN Fluent, TECAN ADP, EVO100/EVO200
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Tip Pipet Transparan 50μl Pikeun Tecan dirancang pikeun dianggo sareng stasiun pipetting otomatis Tecan. Produk ieu dikembangkeun sareng diproduksi ku cotaus. Tips nu dijieun nurutkeun syarat kualitas ketat pikeun mastikeun handling cair dipercaya.Cotaus & reg; boga 80 diimpor mesin suntik molding, a cleanroom 5.000 suku pasagi, sarta sababaraha hak cipta intelektual jeung patén-patén nu patali jeung tips pipetting otomatis.Kami pinuh sanggup nyadiakeun Anjeun sareng suplai profésional sarta nyukupan consumables laboratorium.


Tip Pipet Transparan 50μl Pikeun Tecan cocog pikeun dianggo sareng workstations immunoassay énzim TECAN otomatis pinuh, TECAN Fluent, TECAN ADP, EVO100 / EVO200, sareng sistem spiking otomatis pinuh. , rentang pinuh ku ukuran tip sarta report.We produk pinuh hayang jadi supplier dipercaya Anjeun consumables laboratorium.


Parameter produk

Katerangan

50μl Transparan Pipet Tip Pikeun Tecan

Jilid

50 l

Warna

Transparan

Ukuran

D7.9×50.4mm

Beurat

0,4g

Bahan

PP

Aplikasi

biologi molekular, IVD, lab consumables

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Pikeun Gratisï¼¼¼1-5 boxï¼

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODMãOEM


Fitur Produk jeung Aplikasi

â 50μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan didamel tina polipropilén impor. Produkna transparan pisan sareng tahan ka pangleyur organik. Produk henteu robih saatos suhu sareng tekanan anu luhur. Kualitas luhur bahan baku ngajamin kinerja kualitas luhur.

â Cotaus & reg; rojongan teknis design kapang canggih. kapang nu adopts téhnologi polishing ultra-rupa. Beungeut jero produk lemes, anu tiasa ngaleutikan résidu réagen.

â Tip-tipna diproduksi di kamar bersih kelas 100,000 pikeun mastikeun produk DNase Free, RNase Free, Pyrogen Free.

â Produkna nganggo kartrij kualitas luhur pikeun mastikeun kamampuan hidrofobik anu saé tina tip.


Klasifikasi produk

Modél No.

Spésifikasi

Ukuranï¼¼mm¼

Beuratï¼gï¼

Bungkusan

CRAT50-T-TP-B

50μl, Transparan

D7.9X50.4mm

0,4g

Lima kotak berturut-turut:

480pcs / kotak, 4320pcs / kasus

CRAF50-T-TP-B

50μl, Transparan kalayan saringan

D7.9X50.4mm

0,43g

CRAT50-T-B

50μl, Konduktivitas

D7.9X58.35mm

0,43g

CRAF50-T-B

50μl, Konduktivitas sareng saringan

D7.9X58.35mm

0,46g

CRAT50-T-TP-P

50μl, Transparan

D7.9X50.4mm

0,4g

Paket kotak tunggal: 96pcs / kotak,

50 kotak / bisi, 4800pcs / bisi

CRAF50-T-TP-P

50μl, Transparan kalayan saringan

D7.9X50.4mm

0,43g

CRAT50-T-P

50μl, Konduktivitas

D7.9X58.35mm

0,43g

CRAF50-T-P

50 l,Konduktivitas sareng saringan

D7.9X58.35mm

0,46g

 


Hot Tags: 50μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan, Cina, Pabrikan, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.