Imah > Produk > Sealing Film

Cina Sealing Film Produsén, Panyadia, Pabrik

produk Cotaus Sealing anu cocog pikeun mainstream pelat sumur jero, pelat Elisa na PCR plates.Cotaus piring sealing pilem ngajaga sampel tina kontaminasi sarta mantuan pikeun ngurangan évaporasi salila ngolah, bari Cotaus Mats na sealing ngabentuk kedap, panghalang pelindung pikeun nyegah leakage, évaporasi, kontaminasi sarta épék ujung salila ngolah jeung storage.Whether dina operasi otomatis atawa manual, Cotaus sealing consumables salawasna ngajaga sampel gembleng, paduli tipe plat.


Kabéh Cotaus & reg; produk anu dijieun tur junun mastikeun nurutkeun sistem ISO13485. Sealing Films gaduh kinerja anu saé pikeun ngajamin éféktivitas pangguna. Cotaus kualitas alus teuing jeung jasa anu lega dipikawanoh ku konsumén urang. Produk sayogi dina rupa-rupa ukuran sareng tiasa disaluyukeun. Pilih kami, pilih efisiensi.
View as  
 
PCR Sealing Aluminium Film

PCR Sealing Aluminium Film

Salaku pabrik profésional, urang hoyong nyadiakeun Anjeun PCR Sealing Aluminium Film.Cotaus® PCR pilem sealing mangrupakeun jenis consumables plat sealing cocog pikeun percobaan PCR. Film sealing PCR anu disegel ogé tiasa masihan panyalindungan idéal ngalawan évaporasi pikeun réaksi PCR anu éfisién. Film PCR ieu mastikeun sealing dina piring PCR anjeun kedap udara.

â Spésifikasi: PCR Sealing film
â Nomer modél: CRPC-SF
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: PCR, analisis PCR kuantitatif fluoresensi (qPCR) real-time sareng pangujian sanés dina piring.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
PCR Silicone Mat

PCR Silicone Mat

Cotaus® PCR Silicone Mat mangrupikeun jinis bahan konsumsi piring anu cocog pikeun percobaan PCR. Film sealing PCR anu disegel ogé tiasa masihan panyalindungan idéal ngalawan évaporasi pikeun réaksi PCR anu éfisién.

â Spésifikasi: PCR Sealing film
â Nomer modél: CRPC-SF
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: PCR, analisis PCR kuantitatif fluoresensi (qPCR) real-time sareng pangujian sanés dina piring.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
Muhun Lempeng Sealing Aluminium Film

Muhun Lempeng Sealing Aluminium Film

pilem aluminium sealing plat sumur kami dijieun tina bahan impor sarta cocog pikeun sagala jinis pelat sumur jero. Cotaus® mangrupikeun produsén sareng supplier bahan-bahan laboratorium anu ngagabungkeun R&D, produksi sareng penjualan.

Maca deuiKirim Pananya
Muhun Lempeng Silicone Mat

Muhun Lempeng Silicone Mat

Cotaus® mangrupikeun supplier anu saé pikeun bahan-bahan laboratorium di Cina. Produk mat silikon kalebet mat silikon kuadrat sareng mat silikon buleud. Mat silikon plat sumur didamel tina bahan silikon, cocog pikeun pelat sumur jero, sareng tiasa diautoklaf. Simkuring miharep kami bisa jadi supplier unggulan Anjeun.

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Sealing Film mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Sealing Film di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.