Imah > Produk > Panyimpenan Sampel > Waduk réagen

Cina Waduk réagen Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus® Reagen Reservoirs ti Cina dirancang pikeun nyumponan kabutuhan panyimpenan jangka pondok tina réagen anu béda. Dijieun tina palastik impor, produk gudang boga kasaluyuan kimiawi alus. Waduk réagen sayogi dina sababaraha spésifikasi.

Kalawan sipat kimiawi stabil sarta lalawanan korosi kimiawi alus teuing, salila pipetting otomatis, Cotaus Reagen Waduk bisa nungkulan tegangan permukaan cair jeung ngurangan résidu cair.

Cotaus® Reagent Reservoirs dirancang pikeun mantuan ngahasilkeun hasil konsisten dina lab naha éta baktéri atawa sél mamalia, sarta ogé dirancang pikeun ngeureunkeun sagala kontaminasi dina percobaan budaya sél jeung steril ambéh maranéhanana boga hasil reproducible di lab.

Sadaya produk Cotaus® diproduksi di bengkel bebas debu Kelas 100000. Dumasar kana visi perusahaan "Ningkatkeun kaséhatan, ciptakeun kahirupan anu saé", produk kami parantos diaku sacara lega ku para palanggan pikeun kualitas sareng jasa anu saé. Kami tujuanana pikeun ngabantosan anjeun ngahontal hasil ékspérimén anu idéal. Pilih kami, pilih efisiensi.
View as  
 
384 Saluran Reagen Waduk

384 Saluran Reagen Waduk

Waduk réagen saluran Cotaus® 384 kalayan desain piramida sareng Trough Bottom ngamajukeun corong cairan pikeun maksimalkeun pamulihan réagen ku tip pipette. ayeuna aya dina pilihan steril. Waduk anu sampurna diadaptasi kana alat workstation runtuyan manual atawa otomatis.

◉ Spésifikasi: 4/8/12/96/384 saluran individu
◉ Nomer modél: CRRE-TP-384
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun alat-alat penanganan cairan otomatis
◉ Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
96 Saluran Réagen Waduk

96 Saluran Réagen Waduk

Lamun anjeun make 96 Channel Reagent Reservoir dina prosés pipetting otomatis, cairanana teu bisa dicokot pinuh alatan tegangan permukaan cairan dina tank datar-bottomed. The Cotaus®Reagent Reservoir bisa nungkulan eta, ku kituna pikeun ngurangan résidu cair. Ogé aya papan gelombang nu cocog datar-bottomed, 96-sumur Embung, nu bisa nyingkahan leungitna cairan salila operasi.

◉ Spésifikasi: 4/8/12/96/384 saluran individu
◉ Nomer modél: CRRE-TP-96
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun alat-alat penanganan cairan otomatis
◉ Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
12 Saluran Réagen Waduk

12 Saluran Réagen Waduk

Waduk bupati saluran Cotaus® 12 nganggo polipropilén parawan kelas médis anu diimpor, anu cocog sareng cocog pikeun neundeun kalolobaan solusi organik, solusi asam sareng basa sareng cairan laboratorium anu sanés.

◉ Spésifikasi: 4/8/12/96/384 saluran individu
◉ Nomer modél: CRRE-TP-12
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun alat-alat penanganan cairan otomatis
◉ Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
4 Saluran Reagen Waduk

4 Saluran Reagen Waduk

Waduk bupati saluran Cotaus® 4 gaduh struktur polipropilén kalayan kasabaran kimiawi anu saé. Waduk bupati kami dirancang slopped sangkan gampang pipette réagen anjeun, sarta bahan baku kalayan perlakuan permukaan hidrofilik Inert bisa nyegah cairan nempel kana tembok samping salila élusi, sarta sahingga jumlah handap réagen nutupan handap.

◉ Spésifikasi: 4/8/12/96/384 saluran individu
◉ Nomer modél: CRRE-TP-4
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun alat-alat penanganan cairan otomatis
◉ Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
8 Saluran Réagen Waduk

8 Saluran Réagen Waduk

Waduk réagen saluran Cotaus® 8 dirancang pikeun mantuan dina mindahkeun repetitive atawa cair. Desain Piramida sareng Trough Bottom ngamajukeun corong cairan pikeun maksimalkeun pamulihan réagen ku tip pipette. Profil low idéal pikeun tip volume leutik. Ngagunakeun polipropilén jelas nu sacara kimia inert pikeun aplikasi kimia combinatorial pikeun nyegah waduk tumpuk nempel babarengan.

◉ Spésifikasi: 4/8/12/96/384 saluran individu
◉ Nomer modél: CRRE-TP-8
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun alat-alat penanganan cairan otomatis
◉ Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Waduk réagen mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Waduk réagen di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.