Imah > Tentang Kami >Urang Sunda

Urang Sunda

Urang Sunda

Suzhou Cotaus Biomedical Technology Co., Ltd ngahargaan latihan tanaga sareng R


Urang Sunda


Suzhou Cotaus geus diwanohkeun runtuyan gawé babarengan panalungtikan universitas industri jeung ngayakeun panalungtikan dina jejer nu patali. Kami damel sareng Institut Panaliti Téknologi Industri Universitas Zhejiang pikeun alat konsumsi alat presisi IVD sareng damel sareng Institut Panaliti Delta Walungan Tsinghua Yangtze pikeun nalungtik topik anu aya hubunganana sapertos desain sareng manufaktur chip mikrofluida. Dina 2016, parusahaan urang dileler judul perusahaan tinggi-tech sarta ngadegkeun hiji panalungtikan industri-universitas jeung dasar gawé babarengan prakték gawé bareng Universitas Soochow.


SERTIFIKAT PATEN

Suzhou Cotaus geus diwanohkeun runtuyan gawé babarengan panalungtikan universitas industri jeung ngayakeun panalungtikan dina jejer nu patali.


SERTIFIKAT KUALIFIKASI

Suzhou Cotaus geus diwanohkeun runtuyan gawé babarengan panalungtikan universitas industri jeung ngayakeun panalungtikan dina jejer nu patali.