Imah > Produk > Asam Nukléat > Babak liang Deep Sumur Plate

Cina Babak liang Deep Sumur Plate Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; pelat sumur jero jeung liang buleud dijieunna tina kualitas pangluhurna, bahan plastik médis-grade. Sadaya pelat sumur jero didamel di kamar bersih kelas 100000 anu dikawasa ketat bebas tina DNase, RNase, pirogen, sareng sambetan PCR. Pelat ieu tiasa dianggo dina kisaran suhu ti â80 dugi ka 121 ° C kalayan résistansi kimia anu saé. Piring saluyu sareng standar SBS pikeun dianggo sareng stasiun kerja otomatis sareng tiasa tahan dugi ka 6,000 RCF dina rotor mikroplate. Pelat sumur jero Cotaus®96-sumur dirarancang pikeun rupa-rupa kaperluan, 350µl, 1.2ml, 1.3ml jeung volume sumur 2.0ml, kaasup boh wangun U jeung wangun V. Ogé, departemén R&D urang tiasa nyayogikeun microplates anu disaluyukeun. Salaku supplier piring sumur ti Cina, kami ngarepkeun nyayogikeun jasa kualitas ka sakumna dunya.
View as  
 
1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng

1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng

Cotaus® 1.2ml Round U bottom Deep Well Plate didamel tina bahan PP kualitas luhur kalayan stabilitas kimiawi anu luhur, anu disterilisasi dina suhu anu luhur, diadaptasi kana pipette multi-kanal sareng mesin otomatis. Ketebalan dinding handap sareng sisi piring seragam, sareng bagian luhur piring orifice datar sareng seragam, anu cocog pikeun sealing, sareng ukuran liang konsisten.

â Spésifikasi: 1.2ml, transparan
â Nomer modél: CRDP12-RU-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun pipette multi-kanal sareng alat automation, pikeun nyumponan sarat workstation otomatis sareng laboratorium.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
2.0ml V handap Babak Deep Sumur Plate

2.0ml V handap Babak Deep Sumur Plate

Anjeun tiasa yakin mésér 2.0ml V handap Round Deep Well Plate ti pabrik kami. Cotaus® 96-Well Deep Plates didamel tina bahan PP kualitas luhur, stabilitas kimiawi anu luhur, tiasa disterilisasi dina suhu anu luhur, diadaptasi kana pipette multi-kanal sareng mesin otomatis.

â Spésifikasi: 2.0ml, transparan
â Nomer modél: CRDP20-RU-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun pipette multi-kanal sareng alat automation, pikeun nyumponan sarat workstation otomatis sareng laboratorium.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
1.3ml Babak U handap Deep Sumur Plate

1.3ml Babak U handap Deep Sumur Plate

Cotaus® 1.3ml Round U bottom Deep Well Plate didamel tina bahan PP kualitas luhur, stabilitas kimiawi anu luhur, tiasa disterilisasi dina suhu anu luhur, diadaptasi kana pipette multi-kanal sareng microplates panyimpenan sumur mesin otomatis.Cotaus®Round sayogi dina opat jinis. tina volume sumur: sumur 350µl, sumur 1.2ml, sumur 1.3ml sareng sumur 2.0ml, anu duanana bentukna U atanapi V.

â Spésifikasi: 1.3ml, transparan
â Nomer modél: CRDP13-RU-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun pipette multi-kanal sareng alat automation, pikeun nyumponan sarat workstation otomatis sareng laboratorium.
â Harga: Negosia......

Maca deuiKirim Pananya
350μl Babak V handap Plat Sumur Jero

350μl Babak V handap Plat Sumur Jero

Cotaus® 350μl Round V handap Deep Well Plate anu alus teuing pikeun neundeun sampel, tes throughput screening (HTS) anu meryogikeun kultur sél sareng jaringan, tes imunologis, sareng aplikasi anu sanés. Polipropilén nawiskeun permukaan anu ngariung anu handap pikeun nyegah conto nempel kana témbok sisi nalika élusi, sareng sacara kimia inert pikeun aplikasi kimia kombinatorial.

â Spésifikasi: 350μl, transparan
â Nomer modél: CRDP350-RV-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun pipette multi-kanal sareng alat automation, pikeun nyumponan sarat workstation otomatis sareng laboratorium.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
1.3ml Babak V handap Deep Sumur Plate

1.3ml Babak V handap Deep Sumur Plate

Cotaus® 1.3ml Babak V handap Deep Well Plate dijieunna tina bahan PP kualitas luhur kalawan stabilitas kimiawi tinggi, geus sterilized dina suhu luhur, diadaptasi kana pipette multi-kanal tur mesin otomatis. Polipropilén nawiskeun permukaan anu ngariung anu handap pikeun nyegah conto nempel kana témbok sisi nalika élusi, sareng sacara kimia inert pikeun aplikasi kimia kombinatorial.

â Spésifikasi: 1.3ml, transparan
â Nomer modél: CRDP13-RV-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun pipette multi-kanal sareng alat automation, pikeun nyumponan sarat workstation otomatis sareng laboratorium.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
350μl Babak U handap Plat Sumur Jero

350μl Babak U handap Plat Sumur Jero

Cotaus® 350μl Round U bottom Deep Well Plate anu alus teuing pikeun neundeun sampel, saringan throughput tinggi (HTS) assays merlukeun kultur sél jeung jaringan, assays immunological, sarta aplikasi sejenna. Polipropilén nawiskeun permukaan anu ngariung anu handap pikeun nyegah conto nempel kana témbok sisi nalika élusi, sareng sacara kimia inert pikeun aplikasi kimia kombinatorial.

â Spésifikasi: 350μl, transparan
â Nomer modél: CRDP350-RU-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun pipette multi-kanal sareng alat automation, pikeun nyumponan sarat workstation otomatis sareng laboratorium.
â Harga: Negosias......

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Babak liang Deep Sumur Plate mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Babak liang Deep Sumur Plate di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.