Imah > Produk > Asam Nukléat > Babak liang Deep Sumur Plate > 1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng
1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng
  • 1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng
  • 1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng
  • 1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng
  • 1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng
  • 1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng

1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng

Cotaus® 1.2ml Round U bottom Deep Well Plate didamel tina bahan PP kualitas luhur kalayan stabilitas kimiawi anu luhur, anu disterilisasi dina suhu anu luhur, diadaptasi kana pipette multi-kanal sareng mesin otomatis. Ketebalan dinding handap sareng sisi piring seragam, sareng bagian luhur piring orifice datar sareng seragam, anu cocog pikeun sealing, sareng ukuran liang konsisten.

â Spésifikasi: 1.2ml, transparan
â Nomer modél: CRDP12-RU-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun pipette multi-kanal sareng alat automation, pikeun nyumponan sarat workstation otomatis sareng laboratorium.
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Cotaus & reg; mikroplates gudang sumur jero buleud sadia dina opat jenis volume sumur: sumur 350µl, sumur 1.2ml, sumur 1.3ml jeung sumur 2.0ml, kalayan duanana bentuk-U jeung V-bentuk. Cotaus & reg; Departemen R&D bakal ngaropea produk nurutkeun sarat konsumén 'sabab urang mibanda kamampuhan pikeun ngarancang jeung ngahasilkeun molds mandiri.


Cotaus & reg; 1.2ml Babak U handap Deep Well Plate dijieunna tina bahan PP kualitas luhur, kalawan stabilitas kimiawi tinggi na sterilization suhu luhur, nu cocog pikeun pipette multi-kanal tur mesin otomatis. Flatness alus, bisa diangkut pikeun jarak jauh sanggeus sealing ku pilem sealable panas. Dihasilkeun sareng dipak dina bengkel bersih Kelas 100,000. Cotaus & reg; microplates bisa dipaké kalawan panutup mat fléksibel atawa film sealing napel pikeun ngurangan évaporasi sampel sarta kontaminasi. Bisa disimpen dina suhu subzero ti -40 nepi ka -80ºC, sarta autoclaved (121â, 20 menit).

 

Parameter produk

Katerangan

1.2ml Babak U handap Deep Sumur Lempeng

Jilid

1,2 ml

Warna

Transparan

Wangun sumur

Buleud

Wangun handap

Bentuk U

Array

8×12

Ukuran

127,8 × 85,5 × 33 mm

Beurat

68,71g

Bahan

Polipropilén

Aplikasi

Ékstraksi asam nukléat jeung purifikasi rupa sampel. High-throughput otomatis

manipulasi cair pikeun operasi-throughput tinggi, kayaning protéin precipitated, cair

ékstraksi, jaringan sato, baktéri, tutuwuhan, taneuh, sampel klinis, ragi, jsb.

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Gratisï¼¼(1-5 pcsï¼).

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODM, OEM


Fitur Produk jeung Aplikasi

â1.2ml Sumur Babak, handap U ngawangun, polipropilén jelas.


âDijieunna tina bahan PP kalayan kualitas luhur, pisan transparan dina penampilan.


âProtéin jeung DNA moal taat ka PP, sahingga pikeun recovery sampel lengkep.


âUnggal sumur gaduh pasisian sealing mandiri pikeun nyegah kontaminasi silang.


âTahan centrifugation nepi ka 4000 RPM tanpa megatkeun atawa deformasi.


âBisa disimpen dina suhu subzero ti -40 nepi ka -80ºC, sarta autoclaved (121â, 20 menit).

Klasifikasi produk

Modél No.

Spésifikasi

Ukuranï¼¼mm¼

Beuratï¼gï¼

Bungkusan

CRDP350-RV-9

96 sumurï¼350µlï¼Retensi Rendahï¼V-handap

127,8 × 85,5 × 14,7 mm

27.11g

10 piring/bagï¼10 bag/ctn

CRDP350-RU-9

96 sumurï¼350µlï¼Retensi Rendahï¼U-handap

127,8 × 85,5 × 14,7 mm

28,32g

10 piring/bagï¼10 bag/ctn

CRDP12-RU-9

96 sumurï¼1.2mlï¼Retensi Rendahï¼U-handap

127,8 × 85,5 × 33 mm

68,71g

5 piring/bagï¼10 bag/ctn

CRDP13-RV-9

96 sumurï¼1.3mlï¼Retensi Rendahï¼V-handap

127,8 × 85,5 × 40,9 mm

121,56g

5 piring/bagï¼10 bag/ctn

CRDP13-RU-9

96 sumurï¼1.3mlï¼Retensi Rendahï¼U-handap

127,7 × 85,55 × 31,65 mm

75,44g

5 piring/bagï¼20 bag/ctn

CRDP20-RU-9

96 sumurï¼2.0mlï¼Retensi Rendahï¼U-handap

127,5 × 85,5 × 45,3 mm

98,83g

5 piring/bagï¼10 bag/ctn

 


Hot Tags: 1.2ml Babak U handap Deep sumur Plate, Cina, Produsén, suppliers, pabrik, ngaropéa, meuli, harga, diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.