Imah > Produk > Budaya sél > Flasks Kultur sél
Flasks Kultur sél
  • Flasks Kultur sélFlasks Kultur sél
  • Flasks Kultur sélFlasks Kultur sél
  • Flasks Kultur sélFlasks Kultur sél
  • Flasks Kultur sélFlasks Kultur sél
  • Flasks Kultur sélFlasks Kultur sél

Flasks Kultur sél

Cotaus parantos ngahususkeun kana barang-barang laboratorium langkung ti 13 taun. Flasks kultur sél Cotaus® dirawat TC sareng dirancang sacara ergonomis pikeun gampang dianggo, sareng ayeuna sayogi dina opat ukuran: T25, T75, T175, sareng T225. Simkuring gaduh pabrik kapang urang sorangan tur ngarojong kustomisasi, wilujeng sumping ngahubungan kami.

◉ Spésifikasi: T25 / T75 / T175
◉ Jumlah modél: CRCF-25-SC
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun kultur sél
◉ Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Dirancang sacara ergonomis sareng beuheung pondok sareng lebar pikeun gampang nanganan pipette sérum sareng spatula sél, flasks kultur sél ngaminimalkeun kamungkinan kontaminasi sél. Ventilated tur disegel lids sadia. Produkna aya sinar gamma, Dnase/RNase sareng Pyrogenic free.Cotaus komitmen pikeun nyayogikeun élmuwan laboratorium kalayan bahan-bahan laboratorium anu langkung merenah sareng dipercaya pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun hasil anu langkung akurat.
Cotaus® Cell Culture Flasks ti Cina sadia dina spésifikasi béda, kelir sarta surfaces béda diperlakukeun. Bentuk flask budaya sél pasagi kalawan beuheung lega, nu dirancang pikeun mempermudah Panén sél. Cotaus nyayogikeun spésifikasi anu béda pikeun skénario aplikasi anu béda: 25cm², 75cm², 175cm², 225cm².

Parameter produk

Katerangan

Flasks Kultur sél

Jilid

T25 / T75 / T175

Warna

Transparan

Ukuran

 

Beurat

 

Bahan

PE

Aplikasi

Budaya sél

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Gratis (1-5 kotak)

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODM, OEM


Fitur Produk jeung Aplikasi


◉ Desain unik: euweuh spasi maot di jero botol pikeun nyegah cross-talk.


◉ Lega bore kalawan beuheung angled, sahingga pikeun beungeut tumuwuh lengkep.


◉ TC-diperlakukeun, cocog pikeun budaya sél adherent.


◉ Tutup screw boga dua pilihan ventilasi jeung non-venting.


Sterilisasi iradiasi, Bébas tina énzim DNA, énzim RNA, pirogen sareng éndotoksik.


Klasifikasi produk

Modél No.
Spésifikasi
Bungkusan
CRCF-25-SC
Segel cap
12 pcs/tas, 25 tas/ctn
CRCF-25-SM
Saringan cap
12 pcs/tas, 25 tas/ctn
CRCF-75-SC
Segel cap
5 pcs/tas, 18 tas/ctn
CRCF-75-SM
Saringan cap
5 pcs/tas, 18 tas/ctn
CRCF-175-SC
Segel cap
5 pcs/tas, 10 tas/ctn
CRCF-175-SM
Saringan cap
5 pcs/tas, 10 tas/ctn

 


Hot Tags: Flasks Budaya sél, Cina, pabrik, suppliers, pabrik, ngaropéa, meuli, harga, diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.