Imah > Produk > Sealing Film > Sumur Plate Sealing Film

Cina Sumur Plate Sealing Film Produsén, Panyadia, Pabrik

Contaus parantos ngahususkeun dina rarancang, pembuatan sareng penjualan laboratorium otomatis anu tiasa dianggo langkung ti 10 taun, ku kituna kami reueus nawiskeun barang-barang anu tiasa dianggo pikeun percobaan ékstraksi asam nukléat. Cotaus pilem sealing plat sumur kualitas luhur ngajagi sampel dina alur kerja otomatis sareng manual sareng salami neundeun. Mastikeun efisiensi bari safeguarding sampel tina cilaka. Cotaus & reg; Mats silicone sarta sealing aluminium ngabentuk panghalang pelindung ketat, ngajaga sampel tina kontaminasi, sarta mantuan ngurangan évaporasi salila ngolah. Nyegah bocor, évaporasi, kontaminasi sareng épék tepi nalika ngolah sareng neundeun. Film sealing plat sumur bisa dipaké pikeun 96-sumur plat, 96-sumur réaksi Gedekeun PCR, PCR fluoresensi quantification, jsb Urang boga rupa-rupa spésifikasi jeung produk bahan. Hargana tiasa dikomunikasikeun, wilujeng sumping pikeun naroskeun.
View as  
 
Muhun Lempeng Sealing Aluminium Film

Muhun Lempeng Sealing Aluminium Film

pilem aluminium sealing plat sumur kami dijieun tina bahan impor sarta cocog pikeun sagala jinis pelat sumur jero. Cotaus® mangrupikeun produsén sareng supplier bahan-bahan laboratorium anu ngagabungkeun R&D, produksi sareng penjualan.

Maca deuiKirim Pananya
Muhun Lempeng Silicone Mat

Muhun Lempeng Silicone Mat

Cotaus® mangrupikeun supplier anu saé pikeun bahan-bahan laboratorium di Cina. Produk mat silikon kalebet mat silikon kuadrat sareng mat silikon buleud. Mat silikon plat sumur didamel tina bahan silikon, cocog pikeun pelat sumur jero, sareng tiasa diautoklaf. Simkuring miharep kami bisa jadi supplier unggulan Anjeun.

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Sumur Plate Sealing Film mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Sumur Plate Sealing Film di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.