Imah > Tentang Kami >Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Suzhou Cotaus Biomédis Téhnologi Co., Ltd diadegkeun dina 2010. Cotaus museurkeun kana consumables otomatis dilarapkeun dina S.Tip Pipet Otomatis, PCR Plate / tube, Lempeng sumur, Budaya sélsarta automation laboratorium séjén consumables palastik disposable.Within hiji R bebas


Cotaus parantos ngalaksanakeun distribusi industri di Taicang taun 2022, ngawangun pabrik cerdas 5G énggal. Dina raraga ngahontal visi enterpris - â Ningkatkeun kaséhatan, nyieun hirup alusâ ï¼kami komitmen pikeun diversifikasi produk, globalisasi bisnis, brand high-end.


RIWAYAT KEMAJUAN

Ngawasaan inpormasi perusahaan sareng inpormasi dinamis anu aya hubunganana sareng industri


  • 2010-2012
    Fase pangwangunan
    1. Ngadegkeun
    2. Panalungtikan sarta pamekaran
    3. Lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001


  • 2013-2015
    Pangwangunan saluran
    1. Dievaluasi salaku Jiangsu High-Tech Enterprise di 2013
    2. Lulus ISO 13485 instrumen médis sistem manajemen kualitas certiï¬cation
    3. Gawé babarengan jeung Cina Pertanian Universitas Transgene Laboratorium jeung Akademi Élmu Médis Militer


  • 2016-2019
    Industrialize pangwangunan
    1. kapasitas produksi ganda
    2. Kerjasama sareng Autobio, sareng Maccura
    3. Consecutively dievaluasi salaku Jiangsu High-Tech perusahaan


  • 2020
    Kamekaran signifikan
    1.Kéngingkeun sertifikasi CE EU
    ékspansi 2.Continuous garis produksi, sadar transformasi produksi otomatis
    3.Dileler supplier pangalusna ku BGI Dx, supplier pangalusna ku Sansure Biotéh


  • 2021
    Gotong royong pikeun masa depan anu cerah
    1. Pembiayaan Seri-A di 2021
    2.Holds pabrik manufaktur kapang precision tinggi di Suzhou
    3.Regarded salaku parusahaan gazella, program seeding emas di Suzhou Industrial Park


  • 2022
    Bakti pikeun ngudag impian urang
    1. Judulna salaku "Suzhou Téknik Téhnologi Panalungtikan Centerâ
    2. Bangun pabrik calakan 61000ã¡ 5G di Taicang
    3. Lulus sertifikasi FDA



MITRA KOPERASI