Imah > Produk > Kit Rapid Test

Cina Kit Rapid Test Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; nyaéta produsén profésional sareng supplier kit tés gancang di Cina. Kit ieu dipaké pikeun deteksi kualitatif DNA virus monkeypox dina sérum, standar lesion kulit, herpes sarta swabs nasopharyngeal, jsb spésifikasi kit ngawengku 24 jeung 48 tés. Kami geus diékspor produk urang ka puluhan nagara kalawan produk alus teuing jeung layanan alus.
View as  
 
Kit Uji Rapid Virus Monkeypox

Kit Uji Rapid Virus Monkeypox

Monkeypox Virus Rapid Test Kit ngalaksanakeun PCR fluoresensi sacara real-time nganggo sapasang primer sareng panyilidikan fluoresensi, dirarancang khusus pikeun daérah asam nukléat tina Monkeypox Virus (MPXV). Ieu cocog pikeun analisis kualitatif DNA MPXV. Cotaus® hoyong janten supplier jangka panjang anjeun.

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Kit Rapid Test mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Kit Rapid Test di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.