Imah > Produk > Tip Pipet > Tip Pipet Pikeun Desain Apricot

Cina Tip Pipet Pikeun Desain Apricot Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; mangrupikeun tip pipette Cina profésional pikeun produsén sareng supplier Apricot Designs. Tip pipette kami dirancang dina hiji sapotong pikeun mempermudah parobahan tip otomatis di workstation nu. Éta cocog pikeun dianggo sareng sadaya stasiun kerja otomatis tina Apricot Designs. Desain husus produk ngamungkinkeun pikeun percobaan fléksibel tur efisien. produk ngabogaan résistansi suhu alus tur moal deform dina suhu luhur sarta tekanan. Kami khusus dina produksi sareng penjualan barang-barang laboratorium salami langkung ti sapuluh taun. Kami geus diékspor produk urang ka puluhan nagara kalawan produk unggulan urang jeung layanan alus.
View as  
 
50μ Tip Pipet Pikeun Desain Apricot

50μ Tip Pipet Pikeun Desain Apricot

Cotaus® mangrupikeun produsén munggaran di Cina anu ngamimitian ngadamel barang-barang otomatis. Kami gaduh sajarah pangwangunan 13 taun. Tip Pipet 50μ Pikeun Desain Apricot sampurna diadaptasi kana kisaran alat Apricot Designs. Upami anjeun nganggo suplai lab kami, percobaan anjeun bakal langkung lancar sareng langkung akurat.

â Spésifikasi: 50μl, transparan
â Nomer modél: CRAT50-MX-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Peralatan séri Apricot Designs
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Tip Pipet Pikeun Desain Apricot mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Tip Pipet Pikeun Desain Apricot di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.