Imah > Produk > Tip Pipet > Tip Pipet Pikeun Desain Apricot > 50μ Tip Pipet Pikeun Desain Apricot
50μ Tip Pipet Pikeun Desain Apricot
  • 50μ Tip Pipet Pikeun Desain Apricot50μ Tip Pipet Pikeun Desain Apricot
  • 50μ Tip Pipet Pikeun Desain Apricot50μ Tip Pipet Pikeun Desain Apricot
  • 50μ Tip Pipet Pikeun Desain Apricot50μ Tip Pipet Pikeun Desain Apricot

50μ Tip Pipet Pikeun Desain Apricot

Cotaus® mangrupikeun produsén munggaran di Cina anu ngamimitian ngadamel barang-barang otomatis. Kami gaduh sajarah pangwangunan 13 taun. Tip Pipet 50μ Pikeun Desain Apricot sampurna diadaptasi kana kisaran alat Apricot Designs. Upami anjeun nganggo suplai lab kami, percobaan anjeun bakal langkung lancar sareng langkung akurat.

â Spésifikasi: 50μl, transparan
â Nomer modél: CRAT50-MX-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Peralatan séri Apricot Designs
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Tip Pipet 50μ Pikeun Desain Apricot didamel tina bahan polipropilén impor dina kamar bersih kelas 100,000. Prosés pamrosésan unik ngajadikeun témbok jero tip lemes jeung non-sagging, ngurangan résidu réagen. Tips anu sampurna diadaptasi kana parabot runtuyan Apricot Designs. Kami nganggo kapang precision sareng prosés produksi maju pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan precision tinggi sareng produk kualitas luhur.


Parameter produk

Katerangan

50μTip Pipet Pikeun Desain Apricot

Jilid

50 l

Warna

Transparan

Ukuran

 

Beurat

 

Bahan

PP

Aplikasi

Biology molekular, lab consumables

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Pikeun Gratisï¼¼¼1-5 boxï¼

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODM; OEM


Fitur Produk jeung Aplikasi

â Dihasilkeun tina bahan kualitas luhur sareng alat anu presisi, Tip Pipet 50μ Pikeun Desain Apricot ukuranana standar sareng gaduh penampilan anu bersih.


â Beungeut jero ujungna lemes sareng gaduh adsorpsi rendah anu saé, anu ngirangan résidu réagen.


â Kartrij tip pipette kualitas luhur ngagaduhan fungsi hidrofobik anu saé pikeun ngajaga pipette tina kontaminasi sareng korosi, mastikeun henteu aya résiko kontaminasi silang antara conto.


â Tiap produk dicirikeun ku hiji labél individual pikeun tracking gampang tur traceability.


Klasifikasi produk

Modél No.

Spésifikasi

Bungkusan

CRAT50-MX-TP

50μl, Transparan

Paket kotak tunggal: 96pcs / kotak, 50 kotak / kasus, 4800pcs / kasus



Hot Tags: 50μ Tip Pipet Pikeun Desain Apricot, Cina, Pabrik, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.