Imah > Produk > Analisis Protéin > Elisa Plate

Cina Elisa Plate Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; mangrupakeun produsén piring Elisa profésional Cina sarta supplier. Kami gaduh sajarah langkung ti sapuluh taun dina widang bahan-bahan laboratorium. Kami ngagaduhan tim anu luar biasa R&D kamampuan sareng perusahaan manufaktur kapang profésional. Urang boga pabrik produksi 15.000ã¡, dilengkepan parabot produksi diimpor ti Jepang pikeun mastikeun produksi cukup.


Piring ELISA didamel tina bahan PS impor. Beungeut produk adopts perlakuan husus pikeun éféktif ngaronjatkeun kapasitas adsorption protéin. Produk urang loba dipaké dina percobaan ELISA. Plat ELISA anu berkualitas luhur tiasa ningkatkeun sensitipitas deteksi adsorpsi protéin, ngajantenkeun ékspérimén pangguna langkung éfisién.


Kabéh Cotaus & reg; produk anu dijieun tur dikokolakeun luyu jeung ISO 13485. piring Elisa kami boga kinerja alus tur bisa ngajamin hasil pamaké. kualitas alus teuing jeung jasa kami dipikawanoh lega ku konsumén urang. Milih kami hartina milih akurasi jeung efisiensi.
View as  
 
U handap Lempeng Grup Getih

U handap Lempeng Grup Getih

Cotaus® mangrupikeun produsén profésional sareng supplier bahan-bahan laboratorium di Cina. Lempeng Grup Getih U handap didamel tina bahan baku PS anu diimpor Mibanda transmisi cahaya anu saé, résistansi asam sareng alkali sareng résistansi korosi.

â Spésifikasi: 300μl, transparan, V-handap
â Nomer modél: CRWP300-U
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun ékspérimén aglutinasi gugus getih, ékspérimén globulin anti-manusa, saringan antibodi anu henteu teratur volume luhur sareng ékspérimén aglutinasi sanés
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
Hideung Elisa Plate

Hideung Elisa Plate

Cotaus® Hideung Elisa Lempeng sadia dina hideung, bodas, jeung polystyrene jelas atawa polypropylene alam.Dirancang pikeun SBS specifications.The pelat hideung anu idéal pikeun fluoresensi, luminescence na scintillation bari pelat jelas mangpaat pikeun assays ELISA.

â Spésifikasi: 300μl, hideung, teu tiasa dicabut
â Nomer modél: CRWP300-F-B
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Pamawa anu aman, dipercaya sareng efektif cocog pikeun ékspérimén ELISA.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
Non-Removable Elisa Plate

Non-Removable Elisa Plate

Cotaus® Non-Removable Elisa Lempeng sadia dina hideung, bodas, jeung polystyrene jelas atawa polypropylene alam.Dirancang pikeun SBS specifications.The pelat hideung anu idéal pikeun fluoresensi, luminescence na scintillation bari pelat jelas mangpaat pikeun assays ELISA.

â Spésifikasi: 300μl, transparan, teu tiasa dicabut
â Nomer modél: CRWP300-F
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Pamawa anu aman, dipercaya sareng efektif cocog pikeun ékspérimén ELISA.
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
V handap Lempeng Grup Getih

V handap Lempeng Grup Getih

Cotaus® mangrupikeun produsén profésional sareng supplier bahan-bahan laboratorium di Cina. The V handap plat group getih dijieunna tina bahan baku PS diimporIt boga transmisi cahaya alus, asam sarta lalawanan alkali jeung lalawanan korosi.

Maca deuiKirim Pananya
Lempeng Elisa removable

Lempeng Elisa removable

piring elisa removable kami dijieunna tina PS diimpor sarta dirancang pikeun percobaan ELISA kalawan kinerja adsorption alus. Cotaus® mangrupakeun produsén sarta suppliers consumables laboratorium kalawan R&D terpadu, produksi jeung jualan.

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Cotaus parantos ngahasilkeun Elisa Plate mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Elisa Plate di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.