Imah > Produk > Budaya sél

Cina Budaya sél Produsén, Panyadia, Pabrik

Cotaus & reg; mangrupakeun produsén consumables budaya sél Cina profésional sarta supplier. Kami gaduh sajarah langkung ti sapuluh taun dina widang bahan-bahan laboratorium. Kami ngagaduhan tim anu luar biasa R&D kamampuan sareng perusahaan manufaktur kapang profésional. Urang boga pabrik produksi 15.000ã¡, dilengkepan parabot produksi diimpor ti Jepang pikeun mastikeun produksi cukup.

Cotaus & reg; piring kultur sél sadia dina 5 kategori: 6-sumur, 12-sumur, 24-sumur, 48-sumur jeung 96-sumur. Produk nu dirancang kalayan handap datar tur bisa dipaké pikeun sagala jenis sél, kayaning percobaan kloning, percobaan transfection sél. Piring kultur sél urang tiasa dianggo pikeun sél anu patuh sareng gantung.

Kabéh Cotaus & reg; produk dijieun jeung dikokolakeun nurutkeun sistem ISO 13485. Kami parantos nampi sertipikat CE sareng FDA, sareng produk kami parantos disatujuan ku konsumén domestik sareng internasional. Pelat kultur sél urang ngalaksanakeun saé sareng tiasa ngajamin hasil pangguna. Milih kami hartina milih akurasi jeung efisiensi.
View as  
 
Flasks Kultur sél

Flasks Kultur sél

Cotaus parantos ngahususkeun kana barang-barang laboratorium langkung ti 13 taun. Flasks kultur sél Cotaus® dirawat TC sareng dirancang sacara ergonomis pikeun gampang dianggo, sareng ayeuna sayogi dina opat ukuran: T25, T75, T175, sareng T225. Simkuring gaduh pabrik kapang urang sorangan tur ngarojong kustomisasi, wilujeng sumping ngahubungan kami.

◉ Spésifikasi: T25 / T75 / T175
◉ Jumlah modél: CRCF-25-SC
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun kultur sél
◉ Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
piring Budaya sél

piring Budaya sél

Kalayan perlakuan plasma gas vakum husus, beungeut piring kultur sél Cotaus® TC bisa konsistén tur seragam boga muatan duanana grup positif jeung negatif pikeun periode nu lila, nu ensures adhesion sél leuwih homogen tur stabil. Bubuka muatan ganda nyadiakeun adhesion hadé tur nyebarkeun ti surfaces TC sarupa lamun dipaké pikeun endothelial, hépatocyte sarta kultur sél neuronal, achieving kinerja adhesion sél optimal sarta minuhan tingkat luhur budaya sél témbok-adherent.

◉ Spésifikasi: 35mm / 60mm / 100mm / 150mm
◉ Nomer modél: CRCD-35
◉ Ngaran merek: Cotaus ®
◉ Tempat asalna: Jiangsu, Cina
◉ Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
◉ Sertifikasi Sistim: ISO13485, CE, FDA
◉ Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun kultur sél
◉ Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
96 Sumur Sél Budaya Lempeng

96 Sumur Sél Budaya Lempeng

Cotaus® mangrupikeun produsén sareng supplier barang-barang laboratorium di Cina kalayan R&D terpadu, produksi sareng penjualan. 96 Lempeng Kultur Sél Sumur seueur dianggo pikeun nanganan sababaraha conto dina percobaan tunggal salami budaya. Cotaus nyadiakeun rupa-rupa sumur ti 6-sumur nepi ka 384-sumur piring pikeun tujuan kultur sél.

â Spésifikasi: 96 ogé, transparan
â Nomer modél: CRCP-96-F
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun kultur sél
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
48 Sumur Sél Budaya Lempeng

48 Sumur Sél Budaya Lempeng

Cotaus® mangrupikeun produsén sareng supplier bahan-bahan laboratorium di Cina. 48 ogé piring kultur sél loba dipaké pikeun ngolah sababaraha sampel dina percobaan tunggal salila budaya. cotaus nawarkeun rupa-rupa sumur ti 6 nepi ka 384 sumur pikeun kultur sél.

â Spésifikasi: 48 ogé, transparan
â Nomer modél: CRCP-48-F
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun kultur sél
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
24 Sumur Sél Budaya Lempeng

24 Sumur Sél Budaya Lempeng

Cotaus® mangrupikeun produsén sareng supplier barang-barang laboratorium di Cina kalayan R&D terpadu, produksi sareng penjualan. 24 Lempeng Budaya Sél Sumur seueur dianggo dina panalungtikan dasar élmu kahirupan, panalungtikan tumor, deteksi sareng diagnosis virus, rékayasa genetik, panalungtikan sareng pamekaran vaksin.

â Spésifikasi: 24 ogé, transparan
â Nomer modél: CRCP-24-F
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun kultur sél
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
12 Sumur Sél Budaya Lempeng

12 Sumur Sél Budaya Lempeng

Cotaus® mangrupikeun produsén sareng supplier barang-barang laboratorium di Cina kalayan R&D terpadu, produksi sareng penjualan. 12 Sél Culture Plate loba dipaké dina panalungtikan dasar élmu kahirupan, panalungtikan tumor, deteksi virus jeung diagnosis, rékayasa genetik, panalungtikan vaksin jeung pamekaran.

â Spésifikasi: 12 sumur, transparan
â Nomer modél: CRCP-12-F
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun kultur sél
â Harga: Negosiasi

Maca deuiKirim Pananya
Cotaus parantos ngahasilkeun Budaya sél mangtaun-taun sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng Pemasok profésional Budaya sél di Cina. Simkuring gaduh pabrik urang sorangan, bisa nyadiakeun layanan ngaropéa. Upami anjeun hoyong mésér produk diskon, mangga ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun.