Imah > Produk > Budaya sél > 48 Sumur Sél Budaya Lempeng
48 Sumur Sél Budaya Lempeng
  • 48 Sumur Sél Budaya Lempeng48 Sumur Sél Budaya Lempeng
  • 48 Sumur Sél Budaya Lempeng48 Sumur Sél Budaya Lempeng
  • 48 Sumur Sél Budaya Lempeng48 Sumur Sél Budaya Lempeng

48 Sumur Sél Budaya Lempeng

Cotaus® mangrupikeun produsén sareng supplier bahan-bahan laboratorium di Cina. 48 ogé piring kultur sél loba dipaké pikeun ngolah sababaraha sampel dina percobaan tunggal salila budaya. cotaus nawarkeun rupa-rupa sumur ti 6 nepi ka 384 sumur pikeun kultur sél.

â Spésifikasi: 48 ogé, transparan
â Nomer modél: CRCP-48-F
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog pikeun kultur sél
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Cotaus & reg; 48 ogé piring budaya sél dijieun tina bahan baku polystyrene impor kualitas luhur, nu mantuan ngamajukeun tumuwuhna sél cageur sarta nyadiakeun hasil dipercaya dina percobaan. Sisi sumur ngangkat ngamungkinkeun manipulasi sél anu gampang sareng aman. Struktur evaporative low tutup nyegah évapotranspirasi sabudeureun kuriling sumur, merealisasikan budaya homogen.


Parameter produk

Katerangan

48Lempeng Budaya Sél Sumur

Jilid

48 oge

Warna

Transparan

Ukuran

 

Beurat

 

Bahan

PS

Aplikasi

biologi molekular, IVD, lab consumables

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Gratis (1-5 kotak)

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODM, OEM



Fitur Produk jeung Aplikasi

â Cotaus & reg; 48-sumur piring budaya sél ngagunakeun kualitas luhur bahan baku PS diimpor. Cai mibanda transparansi tinggi, nu merenah pikeun observasi tumuwuhna sél.


â Pelat kultur sél 48-sumur dirawat kalayan TC, anu ningkatkeun adhesi kana jinis sél.


â Naékkeun pasisian sumur pikeun nurunkeun résiko kontaminasi silang.


â Piring kultur sél ditutupan ku sudut anu leungit pikeun orientasi anu gampang.


â Produk disterilisasi ku iradiasi sinar gamma, bebas tina énzim DNA, énzim RNA, pirogen, inhibitor sél.


Klasifikasi produk

Modél No.

Spésifikasi

Bungkusan

CRCP-6-F

6 sumur, transparan

Kotak tunggal, 100 kotak / kotak, 100 PCS / kotak

CRCP-12-F

12 sumur, transparan

CRCP-24-F

24 sumur, transparan

CRCP-48-F

48 sumur, transparan

CRCP-96-F

96 sumur, transparan



Hot Tags: 48 Lempeng Budaya Sél Sumur, Cina, Produsén, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.