Imah > Produk > Tip Pipet > Pipet Tip Pikeun Tecan > 1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan
1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan
  • 1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan
  • 1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan
  • 1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan
  • 1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan

1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan

Cotaus® Corporation mangrupakeun produsén fokus dina R&D, desain jeung manufaktur rupa consumables otomatis di Cina. 1000μl Transparan Pipet Tip pikeun Tecan nyadiakeun kinerja pipetting akurat kalawan verticality alus teuing jeung nilai CV. A rupa-rupa consumables laboratorium sadia dina jumlah cukup. Kami ngarepkeun janten supplier jangka panjang anjeun.

â Nomer modél: CRAT1000-T-TP-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng workstation immunoassay énzim TECAN otomatis pinuh, TECAN Fluent, TECAN ADP, EVO100/EVO200
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Tip Pipet Transparan 1000μl pikeun Tecan cocog sareng workstation immunoassay énzim TECAN otomatis pinuh, TECAN Fluent, TECAN ADP, EVO100/EVO200. Tips otomatis steril gaduh verticality alus teuing jeung nilai CV pikeun pipetting precision. Kami ayeuna gaduh 15,000m2 pabrik industri standar, sareng 5,000m2 kelas 100,000 kamar bersih, kalayan mesin cetak suntikan impor Jepang sareng peralatan perakitan otomatis. Pausahaan urang ngahijikeun profésional téknologi tinggi sareng tiasa nyayogikeun jasa kustomisasi OEM sareng ODM pikeun konsumén urang


Parameter produk

Katerangan

1000μl Tip Pipet Transparan pikeun Tecan

Jilid

1000μl

Warna

Transparan

Ukuran

D7.9×95.5mm

Beurat

0,85g

Bahan

PP

Aplikasi

Biology molekular, lab consumables

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Pikeun Gratisï¼¼¼1-5 boxï¼

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODM; OEM


Fitur Produk jeung Aplikasi

âTip pipette tunduk kana kontrol kualitas anu ketat sareng uji simulasi pikeun mastikeun ukuran produk anu seragam.


âUrang mibanda hiji parusahaan kapang canggih, nyieun molds tepat, mastikeun témbok jero produk lemes jeung hidrofobik, sarta ngurangan résidu réagen.


âUjung pipette ngagunakeun bahan polipropilén kelas médis impor. Produkna bébas tina énzim DNA, énzim RNA sareng pirogen. permukaan lemes, kateguhan alus, teu gampang pikeun deformasi.


âProduk nganggo kartrij kualitas luhur, anu sacara efektif tiasa nyegah inféksi silang.


âUnggal produk gaduh idéntifikasi mandiri, anu gampang dilacak sareng tiasa dilacak.


Klasifikasi produk

Modél No.

Spésifikasi

Ukuranï¼¼mm¼

Beuratï¼gï¼

Bungkusan

CRAT1000-T-TP-B

1000μl, Transparan

D7.9×95.5mm

0,85g

Lima kotak padeukeut: 480pcs / kotak, 4320pcs / kasus

CRAF1000-T-TP-B

1000μl, Transparan sareng saringan

D7.9×95.5mm

0,89g

CRAT1000-T-B

1000μl, Konduktivitas

D7.9×95.6mm

0,94g

CRAF1000-T-B

1000μl, Konduktivitas sareng saringan

D7.9×95.6mm

0,98g

CRAT1000-T-TP-P

1000μl, Transparan

D7.9×95.5mm

0,85g

Paket kotak tunggal: 96pcs / kotak,

50 kotak / bisi, 4800pcs / bisi

CRAF1000-T-TP-P

1000μl, Transparan sareng saringan

D7.9×95.5mm

0,89g

CRAT1000-T-P

1000μl, Konduktivitas

D7.9×95.6mm

0,94g

CRAF1000-T-P

1000μl, Konduktivitas sareng saringan

D7.9×95.6mm

0,98g

 


Hot Tags: 1000μl Tip Pipet Transparan Pikeun Tecan, Cina, Pabrikan, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.