Imah > Produk > Tip Pipet > Pipet Tip Pikeun Hamilton > 300μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton
300μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton
  • 300μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton300μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton
  • 300μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton300μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton
  • 300μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton300μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton
  • 300μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton300μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton

300μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton

Anjeun tiasa yakin mésér Tip Pipet Transparan 300μl Pikeun Hamilton ti pabrik kami. Cotaus ® mangrupa produsén tip pipette otomatis di Cina jeung panalungtikan sarta pamekaran bebas salaku inti. Simkuring gaduh tim R&D profésional sarta parusahaan manufaktur kapang, urang bisa nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur sarta jasa kustomisasi profésional.

â Spésifikasi: 300μl, transparan
â Nomer modél: CRAT300-H-TP-P
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Hamilton pinuh otomatis énzim immunoassay workstation, Hamilton sistem loading otomatis pinuh, Hamilton Microlab STAR runtuyan, Microlab Vantage, Microlab Nimbus, OEM Tignuppa, Zeus pipetting workstation.
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

300μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton didamel tina bahan PP impor sareng diproduksi di kelas 100,000 kamar bersih. Produk urang tiasa dianggo dina stasiun pipetting otomatis Hamilton. Tip Pipet Transparan 300μl Pikeun Hamilton sayogi dina harga anu kompetitif sareng di stock. Urang ngabagéakeun inquiries Anjeun.


The 300μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton dimekarkeun tur dijieun ku Cotaus & reg;. The pipette tips dijieunna tina bahan pp diimpor sarta dijieun maké hiji diimpor Jepang injection molding machine.The 300μl Transparan Pipet Tip Pikeun Hamilton kompatibel jeung énzim Hamilton pinuh otomatis. immunoassay workstation, Hamilton sistem loading pinuh otomatis, Hamilton Microlab STAR runtuyan, Microlab Vantage, Microlab Nimbus, OEM Tignuppa, Zeus pipetting workstation.The beungeut jero lemes tina ujung pipette ngurangan résidu réagen jeung ngajadikeun percobaan Anjeun leuwih efisien.


Parameter produk

Katerangan

Tip Pipet Transparan 300μl pikeun Hamilton

Jilid

300 l

Warna

Transparan

Ukuran

D8.2 × 60mm

Beurat

0,37 g

Bahan

PP

Aplikasi

biologi molekular, IVD, lab consumables

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Pikeun Gratisï¼¼¼1-5 boxï¼

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODMãOEM


Fitur Produk jeung Aplikasi

âTip Pipet Transparan 300μl Pikeun Hamilton diproduksi di kamar bersih kelas 10000, DNase Free, RNase Free, Pirogen Free.


âtip dijieunna tina bahan pp diimpor, nu boga transparansi tinggi, sealing alus sarta lalawanan hawa alus.


âBeungeut jero ujung nyeuseup lemes, anu tiasa ngirangan résidu cair.


âProdukna parantos diuji sacara ketat pikeun vertikalitas sareng kedap hawa, anu tiasa mastikeun konsistensi produk.

Klasifikasi produk

Modél No.

Spésifikasi

Ukuranï¼¼mm¼

Beuratï¼gï¼

Bungkusan

CRAT300-H-TP-B

300μl, Transparan

D8.2X60 mm

0,37 g

Lima kotak padeukeut: 480pcs / kotak, 4320pcs / kasus

CRAF300-H-TP-B

300μl, Transparan sareng saringan

D8.2X60 mm

0,42g

CRAT300-H-B

300μl, Konduktivitas

D8.2X60.05mm

0,45 g

CRAF300-H-B

300μl, Konduktivitas sareng saringan

D8.2X60.05mm

0,50 g

CRAF300-H-L-P

300μl diperpanjang, Konduktivitas

D8.2X95mm

0,68g

CRAT300-H-TP-P

300μl, Transparan

D8.2X60 mm

0,37 g

Paket kotak tunggal: 96pcs / kotak,

50 kotak / kotak, 4800pcs / kotak

 

CRAF300-H-TP-P

300μl, Transparan sareng saringan

D8.2X60 mm

0,42g

CRAT300-H-P

300μl, Konduktivitas

D8.2X60.05mm

0,45 g

CRAF300-H-P

300μl, Konduktivitas sareng saringan

D8.2X60.05mm

0,50 g

 

 

Hot Tags: 300μl Tip Pipet Transparan Pikeun Hamilton, Cina, Pabrikan, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.