Imah > Produk > Tip Pipet > TIP&CUP Tip Pipet > TIP & CUP Pikeun Roche
TIP & CUP Pikeun Roche
  • TIP & CUP Pikeun RocheTIP & CUP Pikeun Roche
  • TIP & CUP Pikeun RocheTIP & CUP Pikeun Roche
  • TIP & CUP Pikeun RocheTIP & CUP Pikeun Roche
  • TIP & CUP Pikeun RocheTIP & CUP Pikeun Roche

TIP & CUP Pikeun Roche

Cotaus® dedicated ka ngembangkeun, produksi jeung pamasaran consumables pikeun élmu hirup, diagnostics klinis. TIP&CUP Pikeun Roche utamana lumaku pikeun Cobas e601, e602, e411 electrochemiluminescence immunoassay analyzer. Urang boga kontrol ketat dina kinerja sarta kualitas rupa consumables.

â Jumlah modél: CRTC200-RC
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Sadia pikeunCobas e601, e602, e411 electrochemiluminescence immunoassay analyzer
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Cotaus & reg; ngarepkeun janten supplier jangka panjang anjeun bahan-bahan laboratorium anu stabil sareng efisien.


TIP&CUP Pikeun Roche diproduksi nganggo bahan baku PP impor sareng kartrid kualitas luhur. Produkna gaduh résistansi suhu anu saé sareng moal cacad dina suhu sareng tekanan anu luhur. Desain produk tepat minuhan sistem analisis model béda tina luminometers.


Parameter produk

Katerangan

TIP & CUP Pikeun Roche

Jilid

 

Warna

Transparan

Ukuran

 

Beurat

 

Bahan

PP

Aplikasi

Biology molekular, lab consumables

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Pikeun Gratisï¼¼¼1-5 boxï¼

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODM; OEM

 

Fitur Produk jeung Aplikasi

âDihasilkeun ngaliwatan bahan kualitasna alus sarta alat precision, TIP & CUP Pikeun Roche nyaeta standar dina ukuran sarta boga penampilan bersih.


âtéhnologi molding exquisite ngajadikeun permukaan produk datar tur mulus.


âUkuran produk sareng struktur anu pas cocog pikeun merek sareng modél analisa biokimia, luminometer sareng seueur sistem analitik canggih anu sanés.


âUnggal produk dicirikeun ku hiji labél individu pikeun tracking gampang tur traceability.


Klasifikasi produk

Modél No.

Spésifikasi

Bungkusan

CRTC200-RC

30μl, Transparan

84 pcs tips, 84 cangkir/kotak, 3 kotak/kotak tumpukan, 16 tumpukan kotak/karton



Hot Tags: TIP&CUP Pikeun Roche, Cina, Produsén, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.