Imah > Produk > Tip Pipet > Pipet Tip Pikeun Agilent > 30μl Transparan Pipet Tip Pikeun Agilent
30μl Transparan Pipet Tip Pikeun Agilent
  • 30μl Transparan Pipet Tip Pikeun Agilent30μl Transparan Pipet Tip Pikeun Agilent
  • 30μl Transparan Pipet Tip Pikeun Agilent30μl Transparan Pipet Tip Pikeun Agilent
  • 30μl Transparan Pipet Tip Pikeun Agilent30μl Transparan Pipet Tip Pikeun Agilent
  • 30μl Transparan Pipet Tip Pikeun Agilent30μl Transparan Pipet Tip Pikeun Agilent

30μl Transparan Pipet Tip Pikeun Agilent

Cotaus® dedicated ka ngembangkeun, produksi jeung pamasaran consumables pikeun élmu hirup, diagnostics klinis. Tip Pipet Transparan 30μl Pikeun Agilent dirancang pikeun stasiun kerja immunoassay énzim otomatis Agilent sareng sistem spiking otomatis pinuh. Urang boga kontrol ketat dina kinerja sarta kualitas rupa consumables.

â Spésifikasi: 30μl, transparan
â Nomer modél: CRAT030-A-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Sadia pikeun workstation immunoassay énzim otomatis pinuh Agilent, sistem spiking otomatis pinuh; MGI, Agilent, Agilent Bravo
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Cotaus & reg; ngarepkeun janten supplier jangka panjang anjeun bahan-bahan laboratorium anu stabil sareng efisien.


Tip Pipet Transparan 30μl Pikeun Agilent mangrupikeun pelengkap anu sampurna pikeun workstation immunoassay énzim otomatis Agilent sareng sistem spiking otomatis pinuh; MGI, Agilent, Agilent Bravo. Tip-tipna diproduksi di kamar bersih Kelas 100,000 nganggo prosés manufaktur canggih sareng prosedur kontrol kualitas anu ketat. Kualitas luhur bahan konsumsi bakal ngajantenkeun ékspérimén anjeun langkung akurat.


Parameter produk

Katerangan

30μl Transparan Pipet Tip Pikeun Agilent

Jilid

30 l

Warna

Transparan

Ukuran

 

Beurat

 

Bahan

PP

Aplikasi

Biology molekular, lab consumables

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Pikeun Gratisï¼¼¼1-5 boxï¼

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODM; OEM


Fitur Produk jeung Aplikasi

â Dihasilkeun ngaliwatan bahan kualitas luhur sareng alat anu presisi, 30μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent ukuranana standar sareng gaduh penampilan anu bersih.


â Beungeut jero ujungna lemes sareng gaduh adsorpsi rendah anu saé, anu ngirangan résidu réagen.


â Kartrij tip pipette kualitas luhur ngagaduhan fungsi hidrofobik anu saé pikeun ngajaga pipette tina kontaminasi sareng korosi, mastikeun henteu aya résiko kontaminasi silang antara conto.


Unggal produk dicirikeun ku hiji labél individu pikeun tracking gampang tur traceability


Klasifikasi produk

Modél No.

Spésifikasi

Bungkusan

CRAT030-A-TP

30μl, Transparan

Paket kotak tunggal: 384pcs / kotak, 50 kotak / kasus, 19200pcs / kasus

CRAF030-A-TP

30μl, Transparan sareng saringan



Hot Tags: 30μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent, Cina, Pabrikan, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.